Pakbeng, Pakbeng Lodge

Laos

Eén van de betere accommodaties in Pakbeng. De Pakbeng Lodge ligt prachtig aan de rivier en bestaat uit twee delen. Het lager gelegen gebouw met 2 etages biedt superior kamers. Als u verder naar boven 'klimt' ziet u een ander gebouw met luxere kamers, ook verdeeld over 2 etages. Wij nemen 'standaard' de beste kamers op, de hoogstgelegen. Zo prettig hier!

Locatie

De lodge staat aan de oever van de Mekongrivier. Vanaf de pier, waar u met de boot aankomt, loopt u er zo naar toe. Een schitterend uitzicht over de Mekong! In het dorp, maar toch heel rustig gelegen. Er zijn wat lokale winkeltjes en restaurantjes in de omgeving, maar deze zijn niet echt gericht op toeristen. Hoewel: we hebben zelf ervaren dat de dorpsbewoners soms ook lawaaierig kunnen zijn. Maar dan weet u dat.

Accommodatie

Alle 30 kamers zijn verzorgd ingericht met leuke Hmong versieringen. De muren, balken en deuren zijn allemaal gemaakt van hout, met een luxe parketvloer van rozenhout. Iedere kamer heeft een badkamer met douche en toilet. Op het terras van de kamer zit u heerlijk met een prachtig uitzicht over de rivier.

 

Let op: u moet trappen lopen naar boven. Het hotel is tegen de berg gebouwd.

 

Kametypen:

  • Superior kamer: nette kamers, wel vrij klein.
  • Deluxe kamer: 24 m2 vloeroppervlak met hoge plafonds. Achter het bed is een wand, waarachter de wastafel, daardoor lijkt de kamer misschien wat klein. Maar: de raampartij is volledig verwijderbaar door een geavanceerd systeem van schuifpanelen. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht op de Mekong.  Wij nemen dit kamertype 'standaard' op.
  • Suite: 32 m2 vloeroppervlak, met hoge plafonds. Buiten de grootte en een loungeruimte zijn de suites identiek aan de deluxe kamers.
Voorzieningen

Twee restaurants en een bar behorende bij de lodge.

Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.