Pakbeng, Pakbeng Lodge

Laos

Eén van de twee betere accommodaties in Pakbeng. De Pakbeng Lodge ligt prachtig aan de rivier en bestaat uit twee delen. Het lager gelegen gebouw met 2 etages biedt superior kamers. Als u verder naar boven klimt ziet u een ander gebouw met luxere kamers, ook verdeeld over 2 etages. De inrichting is simpel, maar leuk in Laotiaanse stijl. Het leukste aan deze lodge zijn de balkons waarop u uitzicht heeft over de Mekong.

Locatie

De lodge staat aan de oever van de Mekong. Vanaf de pier, waar u met de boot aankomt, loopt u er zo naartoe. Een schitterend uitzicht over de Mekong! In het dorp, maar toch heel rustig gelegen. Er zijn wat lokale winkeltjes en restaurantjes in de omgeving, maar deze zijn niet echt gericht op toeristen.

Accommodatie

Alle 30 kamers zijn verzorgd ingericht met leuke Hmong versieringen. De muren, balken en deuren zijn allemaal gemaakt van hout, met een luxe parketvloer van rozenhout. Iedere kamer heeft een badkamer met douche en toilet. Op het terras van de kamer zit u heerlijk met een prachtig uitzicht over de rivier.

 

Kametypen:

  • Superior kamer: mooie, sfeervolle kamers met eigen badkamer met douche en toilet.
  • Deluxe kamer: 24 m2 vloeroppervlak met hoge plafonds. Een bijkomend voordeel is de wanden, deze zijn volledig verwijderbaar door een geavanceerd systeem van schuifpanelen. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht op de Mekong. Het bed staat in het midden van de kamer, waarachter de wastafel, douche en toilet zich bevinden in een open ruimte. Een ruim balkon met ligstoelen maakt het compleet. U dient redelijk ter been te zijn, als u hier slaapt, het is een flinke klim naar boven.
  • Suite: 32 m2 vloeroppervlak, met hoge plafonds. Buiten de grootte en een loungeruimte zijn de suites identiek aan de deluxe kamers. De suites zijn voorzien van airconditioning, gratis wifi en een geluidssysteem waarop u de Iphone of Ipad kunt aansluiten. U dient redelijk ter been te zijn, als u hier slaapt, het is een flinke klim naar boven.
Voorzieningen

Twee restaurants en een bar behorende bij de lodge.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.