Hotels in Noord Laos

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Noord Laos. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Laos. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Noord Laos? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Luang Namtha, The Boatlanding

Luang Namtha is een heel langgerekte plaats met veel dorpjes langs de hoofdweg. In zo’n dorpje, ongeveer 10 km uit het centrum van Luang Namtha, ligt The Boatlanding.

Luang Namtha, Sokxay Thone Resort

De Sokxay Thone Resort in Luang Namtha is gebouwd in traditionele Lao stijl en is van alle moderne gemakken voorzien. Het resort ligt gunstig in het centrum van de stad.

Nong Khiow, Mandala Ou Resort

Mandala Ou Resort is een paradijsje, aan de rivier, met een fantastisch uitzicht. Het is een mix van rustieke charme en moderne faciliteiten.000000

Nong Khiow, Nong Khiow Riverside

Deze kleine nederzetting is gezegend met de mooiste natuur van Noord-Laos. Verticale kalksteen bergen stijgen omhoog, zo uit de rivier, prachtig!

Muang Sing, Singchalern Guesthouse

Een van de beste hotels in Muang Sing is het Singchalern hotel. Het is heel primitief, omdat dit gebied nog niet zo toeristisch is.

Muang La, Muang La Lodge

Muang La Resort is gehuld in het groen, omgeven door bossen, rijstvelden en warmwaterbronnen die duizenden jaren oud zijn. Er zijn andere accommodaties hier, het ligt echt in the middle...

Irene dijkstra
Irene Dijkstra
Laos vond ik echt een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Irene
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.