Nong Khiow, Nong Khiow Riverside

Laos

Deze kleine nederzetting is gezegend met de mooiste natuur van Noord-Laos. Verticale kalksteen bergen stijgen omhoog, zo uit de rivier, prachtig! Nong Khiow Riverside is omgeven door bos en bergen. Er zijn nauwelijks andere geluiden dan die van honderden vogels en andere dieren.

 

Dit kleinschalige hotel (houten huisjes) ligt aan de rivier, mooi uitzicht. Het is lieflijk en past eigenlijk helemaal in dit gebied.

Locatie

Nong Khiow Riverside strekt zich over 300 meter uit langs de rivier en is gelegen nabij het kleine, rustieke stadje Nong Khiow, bij de brug waar de “Route 1” de Ou rivier oversteekt op weg naar Vietnam.

Accommodatie

Alle 15 bungalows (40 m²) hebben een balkon en badkamer. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de rivier en bergen. Er is airco, maar het is ook zelden heel heet ’s nachts. Wel is er rekening gehouden met koude nachten, wat dacht u van een elektrisch verwarmd bed (als er stroom is)!

 

 

Voorzieningen

Het is een prettig hotel, niet luxe.

Er is airco.

Wifi: in het restaurant (als u geluk hebt).

Verwacht ook wat betreft maaltijden geen hoog niveau, maar wij (Van Verre) hebben er prima gegeten. Het is een van de betere hotels ter plekke.

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën