Nong Khiow, Nong Khiow Riverside

Laos

Deze kleine nederzetting is gezegend met de mooiste natuur van Noord-Laos. Verticale kalksteen bergen stijgen omhoog, zo uit de rivier, prachtig! Nong Khiow Riverside is omgeven door bos en bergen. Er zijn nauwelijks andere geluiden dan die van honderden vogels en andere dieren.

Locatie

Nong Khiow Riverside strekt zich over 300 meter uit langs de rivier en is gelegen nabij het kleine, rustieke stadje Nong Khiow, bij de brug waar de “Route 1” de Ou rivier oversteekt op weg naar Vietnam.

Accommodatie

Alle 15 bungalows (40 m²) hebben een privé balkon en badkamer. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de rivier en bergen. Vanwege de beperkte levering van elektriciteit is er geen airconditioning. Het is ook zelden heel heet ’s nachts. Wel is er rekening gehouden met koude nachten, wat dacht u van een elektrisch verwarmd bed (als er stroom is)!

Voorzieningen

Houdt er rekening mee dat deze accommodatie eenvoudig is. Er is stroom, maar soms niet; er is warm water, maar soms niet. 

Verwacht ook wat betreft maaltijden geen hoog niveau. Het is een van de betere hotels ter plekke. Als u dit niet wilt kunt u beter niet naar deze gebieden gaan. 

 

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.