Muang Sing, Phou Liu guesthouse

Laos

Muang Sing is een klein dorp waarvandaan leuke excursies te ondernemen zijn. Helaas is het dorp niet zo leuk, maar de omgeving wel. De accommodaties in Muang Sing laten nog wat te wensen over. Phou Liu is een van de betere guesthouses. Vanuit het guesthouse worden allerlei activiteiten naar de minderheidsdorpen georganiseerd.

 

Locatie

Muang Sing heeft niet echt een centrum. Het is meer 1 lange hoofdstraat met wat zijwegen die allemaal onverhard zijn. Dit zorgt voor veel stof. Het guesthouse ligt vooraan in het dorp.

Accommodatie

De tuin, waaromheen 20 kamers in bungalowstijl zijn gebouwd, is groen en staat vol met bananenbomen. De kwaliteit van dit guesthouse is niet geweldig, maar in Muang Sing is geen betere keus. De wanden en het dak van de kamers zijn van gevlochten bamboe en riet gemaakt. Tijdens regenachtige dagen is het vochtig. Wel is de kamer erg ruim. Er is ook een zitje met een tafeltje en een balkon. Het geheel is zeer gehorig. Er hangt een klamboe en een ventilator in de zijmuur.

 

Voorzieningen
  • Restaurant: het guesthouse zelf heeft een open ruimte waar het ontbijt wordt geserveerd. Op de hoek van de straat zit een goed restaurant voor de lunch of het diner.
  • Wasservice
  • Transfer naar de markt
  • Internet en telefoon: via een Chinees netwerk heeft u hier en daar bereik met een mobiele telefoon. Internet is aanwezig in het restaurant op de hoek.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.