Muang La, Muang La Resort

Laos

Muang La Resort is gehuld in het groen, omgeven door bossen, rijstvelden en warmwaterbronnen die duizenden jaren oud zijn. Een oude, beroemde boeddhistische tempel aan de rand van de vallei brengt een serene sfeer met zich mee. Een heerlijke oase.

Locatie

Muang La Resort is een klein luxe resort in Noord-Laos. Het ligt 25 km van Oudom Xay op de weg naar Muang Khua en verder naar Vietnam.

Accommodatie

Het resort heeft 3 houten villas die gedecoreerd zijn in de stijl van het land. Elke villa biedt twee kamers van goede kwaliteit en alle comfort. Elke kamer heeft een eigen sfeer en de heerlijke geuren zijn afkomstig van lokale olie die wordt gebruikt voor de behandeling van het hout. Laotiaanse kunst gemaakt door lokale kunstenaars en beeldhouwers zorgen voor de finishing touch.

Voorzieningen
  • Restaurant: heeft uitzicht op de rivier en serveert een vastgesteld menu met bijzondere en zeer smakelijke Lao gerechten.
  • Heerlijk genieten in een heetwaterbad (45-50°C) met water uit een natuurlijke bron. U kijkt tijdens het badderen uit over de rivier en het bos.
  • Sauna en prachtige buitenmassageruimte. 
  • Baci en Khamu of Lao dansen zijn op aanvraag te aanschouwen.  
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.