Pakbeng, Luang Say Lodge

Laos

Schitterend gelegen aan de oever van de Mekong rivier. Eenvoudige maar lieflijke houten huisjes met grote openslaande luiken die vanaf het zitje in de kamer uitzicht bieden op de Mekong. De huisjes zijn gebouwd in traditionele Laotiaanse stijl en voorzien van prachtige bloemen en planten. Luang Say Lodge is een geweldige plek om kennis te maken met het bijzondere Laos. De bungalows zijn gebouwd op palen en met elkaar verbonden door houten loopbruggen.

Locatie

Het resort is prachtig en rustig gelegen aan de Mekong rivier en ademt een bijzondere sfeer uit. Het dorpje Pakbeng ligt op slechts een kilometer lopen (ongeveer 20 minuten) van het resort. 's Avonds luistert u, gehuld in complete duisternis, naar een concert van tsjirpende krekels. U zit echt in de natuur, ver weg van de bewoonde wereld. In Pakbeng vindt u enkele lokale restaurantjes en winkeltjes.

Accommodatie

Het resort heeft 20 elegante bungalows. Deze zijn voorzien van een ventilator, badkamer met douche en toilet. De bungalows zijn ruim en simpel ingericht. Alle bungalows zijn tevens voorzien van veel houtenraamluiken die een geweldig uitzicht bieden over de tuin en de vallei van de Mekong. Boven het bed hangt een klamboe. De kamers bestaan volledig uit hout en riet. Er is een zitje met 2 stoeltjes. De bagage kunt u op een kastje kwijt. Uit de douchekop komt (redelijk) warm water.

De huisjes zijn met een soort vlonderpad met elkaar verbonden. Het resort heeft een prachtige tuin, met de namen van een aantal gewassen op bordjes. 

Deze accommodatie raden wij alleen aan als mensen redelijk goed ter been zijn. Via een flinke klim vanaf de oever bereikt u de lodge.

Voorzieningen

Het resort heeft een gezellig restaurant met een prachtig uitzicht over de Mekong.

Er staan tevens heerlijke stoelen waar u onder het genot van een drankje kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën