Luang Prabang, Villa Santi Resort

Laos

Het Villa Santi resort was vroeger een Koninklijk Huis en is omgebouwd tot een sfeervol hotel. Het hotel is ingericht met moderne spullen en antieke elementen van de koninklijke familie.  

De ligging, op 10 hectare grond tussen de bergen en rijstvelden, maakt het resort een unieke plek voor een verblijf in Luang Prabang.

Locatie

Het resort is ongeveer 10 minuten rijden van het centrum, u kunt gebruik maken van de shuttle bus die 6 keer per dag naar het centrum gaat. Het hotel is omgeven door prachtige rijstvelden.

Accommodatie

Villa Santi beschikt over 52 luxe kamers waarvan 17 deluxe kamers met een tweepersoonsbed en 31 deluxe kamers met twee losse bedden. Alle kamers hebben airco, tv, minibar, bureau en een badkamer met bad, douche en toilet. Vanaf uw privébalkon heeft u een prachtig uitzicht op de bergen. Daarnaast heeft het resort een suite en 3 villa’s. De villa’s zijn gelegen rond de lotusvijver en hebben een ruime woonkamer. Vanaf het privéterras heeft u uitzicht op de prachtige lotusbloemen en de tropische groene tuin. Alle kamers zijn in Laotiaanse stijl ingericht en er is onder andere gebruik gemaakt van prachtige Laotiaanse zijde.

Voorzieningen
  • Restaurant: serveert Laotiaanse en internationale maaltijden en heeft een romantisch balkon dat u een prachtig uitzicht biedt op de omgeving.
  • Zwembad: hier kunt u heerlijk bijkomen van uw bezoek aan de diverse bezienswaardigheden die deze oude koningsstad te bieden heeft. 
  • Tennisbaan
  • Bubbelbad
  • Spa met massage mogelijkheden. 
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.