Luang Prabang, Sala Prabang

Laos

Als een goede locatie voor u van belang is, dan is het Sala Prabang een goede keuze. Bovendien is dit hotel gevestigd in een mooi oud koloniaal gebouw. Aan de ene kant heeft u de Mekong rivier met daarlangs allemaal gezellige restaurantjes en terrasjes. Aan de andere kant de oude binnenstad met z'n vele tempels en markten. Het hotel is wat eenvoudig, maar de ligging is écht geweldig en het is een aanrader als middenklasse hotel.

Locatie

In het oude centrum van Luang Prabang ligt het Sala Prabanghotel. In dit oude deel lopen 3 belangrijke straten evenwijdig aan elkaar die onderling verbonden zijn door talloze straten en stegen. Eén van de hoofdstraten loopt langs de Mekongrivier en hier ligt het Sala Prabang. Aan de oever van de rivier zijn talloze leuke restaurantjes en terrasjes. Binnen 10 minuten loopt u naar bekende tempels. De nachtmarkt en andere markten zijn ook dichtbij en goed en veilig te belopen.

Accommodatie

De kamers zijn verdeeld over 2 etages van het hoofdgebouw en het naastgelegen gebouw. In totaal heeft Sala Prabang 53 kamers, maar deze liggen niet allemaal in dit Riverside-deel. Het hotel is kleinschalig en er zijn drie verschillende kamertypes: studiokamers, classic rooms en riverside rooms.

 

Wij raden de riverside rooms aan vanwege het heerlijke terrasje (begane grond) en balkon (eerste etage) aan de kant van de Mekong. De kamers zijn leuk ingericht met houten meubels. Er is één gemakkelijke stoel binnen. Op de kamer zijn geen televisie en koelkast aanwezig, maar wel een kluisje, airconditioning, een ventilator en koffie- en theezetfaciliteiten. Er ligt een mooie houten vloer.

In de badkamer is een douche met warm water.   

 

Let op: dit hotel heeft meerdere vestigingen/ gebouwen die over de stad verspreid liggen. Wij proberen altijd de Riverside vestiging te boeken, die hierboven beschreven staat.

 

Voorzieningen
  • Terras aan de Mekong, waar u kunt ontbijten en lunchen.
  • Gezellige lounge met boekenruil en er staat een computer.
  • Fietsenhuur: verschillende mogelijkheden in de omgeving van het hotel.
  • Wifi
  • Wasservice
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.