Luang Prabang, My Dream Boutique Resort

Laos

Idyllisch gelegen in een grote schitterend aangelegde tuin die grenst aan de Nam Khan rivier. My Dream Boutique Resort is kleinschalig en stijlvol ingericht. Binnen een kwartier bent u met een gratis huurfiets in het oude centrum van Luang Prabang.

 

Als u aankomt lijkt u ver van het centrum van Luang Prabang te zijn verwijderd, dat valt reuze mee. Eenmaal binnen, bevindt u zich in een oase van rust en op en uniek plekje!

 

My Dream Boutique Resort is in 2011 geopend en men heeft bij de bouw een typisch Laotiaanse woning in gedachte gehouden. Onder een Laotiaans huis is de ruimte waar gewerkt wordt, daarboven is het slaapgedeelte. Alle kamers van My Dream zijn ook op de 1e etage, met een mooi uitzicht!

 

Locatie

Met de auto moet u omrijden, dan doet u er vanaf het oude centrum circa 20 minuten over. Per fiets (gratis tijdens uw verblijf) kunt u een korte route over een monumentale brug nemen, dan bent u er binnen 10 minuten! Lopend is het iets langer, wel een leuke wandeling. De luchthaven is heel dichtbij, daarom hoort u af en toe een vliegtuig overkome. Door het geringe aantal is er geen sprake van overlast. De eerste restaurantjes zijn al op 5 minuten wandelen, net aan de andere kant van de brug. Van januari tot en met april kunt u ook via een bamboebrug de rivier oversteken naar de stad, dan is het 600 meter lopen.

 

Accommodatie

In My Dream zijn 3 kamertypen.

 • Classic Rooms: dit is het eenvoudigste kamertype. Ze zijn het kleinst en hebben tuinzicht, maar een beetje slecht zicht. De faciliteiten op de kamer en de inrichting van de kamer zijn prima, maar we raden toch de deluxe kamers aan, vanwege het mooiere uitzicht.
 • Deluxe kamers: bieden uitzicht op het zwembad, de tuin en in de verte de rivier. Ze hebben een houten vloer. Bij de inrichting heeft men duurzaamheid nagestreefd. Er is veel gebruik gemaakt van katoen en duurzaam hout uit de nabije omgeving. Alle kamers beschikken over een televisie, minibar, airconditioning, een kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. Via de grote glazen deur komt u op een ruim balkon met twee stoeltjes. De badkamer heeft een douche en er is ook een föhn aanwezig.
 • Bungalows: in de tuin gelegen. Ze zijn op dezelfde wijze ingericht als de deluxe kamers. Er is één grotere suitebungalow.

 

Voorzieningen
 • Restaurant: gerechten uit de Laotiaanse en internationale keuken worden hier geserveerd.
 • Zwembad met badhanddoeken.
 • Fietsen: zijn gratis,
 • Shuttleservice, gratis, twee keer per dag
 • Wifi
 • Roomservice
 • Wasservice
 • Massage mogelijkheden

Bijzonder van dit hotel is dat de eigenaar enkele projecten ondersteunt die u kunt bezoeken. Zo is er een school en een irrigatieproject. Vooral lokale mensen, uit het dorp waar My Dream ligt, zijn werkzaam in het hotel.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.