Luang Prabang, Les 3 Nagas

Laos

Een charmant boutique hotel gelegen in het hart van Luang Prabang, net buiten de drukte van het centrum. Door het gebruik van lokale materialen en bouwtechnieken heeft men het erfgoed kunnen bewaren. De Laotiaanse tradities vormen de inspiratie voor de inrichting van het hotel. Het hotel biedt u een fijn rustpunt tijdens uw reis in een prettige ambiance met modern comfort.

Locatie

Het hotel is even buiten het centrum gelegen, aan de route die monniken elke dag afleggen om offers te verzamelen. De winkels en restaurantjes liggen op loopafstand van het hotel.

Accommodatie

Het hotel bestaat uit twee aparte gebouwen en telt in totaal 15 kamers. Het "Kamboua house", gebouwd in 1903, heeft 8 kamers. De overige 7 kamers bevinden zich in het "Lamache house". Deze werd in 1898 gebouwd om de Koninklijke familie onder te brengen. De stijlvol gerenoveerde, comfortabele kamers zijn allemaal ingericht in Laotiaanse stijl. Geen kamer is hetzelfde. Alle kamers zijn uitgerust met een stijlvolle badkamer en een eigen veranda of terras. Vanzelfsprekend is er airco en een ventilator aan het plafond, minibar, telefoon, televisie en klamboe. In alle kamers kunt u gebruik maken van wifi.

 

Voorzieningen
  • 3 Nagas restaurant: hier worden verschillende Laotiaanse specialiteiten bereid met een Franse invloed. Het restaurant wordt geprezen om haar gerechten en heeft een stijlvolle inrichting. 
  • Voor een meer informele sfeer kunt u terecht in het Mango Tree restaurant. Hier worden westerse en Aziatische snacks en maaltijden geserveerd.  
  • U kunt ook genieten van een goed boek uit de bibliotheek van het hotel.

 

Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.