Luang Prabang, Kamu Lodge

Laos

Idyllisch gelegen midden in de natuur, aan de ene kant grenzend aan de machtige Mekongrivier, aan de andere kant de rijstvelden. Nog leuker wordt deze overnachting omdat u in volledig ingerichte safaritenten met een badkamer verblijft.

Locatie

De Kamu Lodge ligt ten noordwesten van Luang Prabang. U vaart er vanaf Luang Prabang in ongeveer drie uur naartoe. De prachtige natuur, het landelijke gevoel en het pure van de dorpsbewoners maakt uw verblijf tot een zeer bijzondere belevenis.

Accommodatie

De Kamu Lodge heeft 20 canvas safaritenten die zijn geïmporteerd uit Zuid-Afrika. De tenten zijn beschermd tegen de hitte van de zon door een rieten dak. Aan de tenten zijn stenen badkamers gebouwd met een douche (voorzien van warm en koud water) en een toilet. De lodge maakt hiervoor gebruik van zonne-energie. De tenten zijn simpel, maar comfortabel ingericht met bamboe en rotan meubeltjes. Iedere tent heeft een privé balkon. De lodge is eenvoudig, maar schoon en sfeervol.

Voorzieningen
  • Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijke Kamu-massage of gebruik maken van de sauna.
  • De maaltijden in Kamu Lodge zijn gebaseerd op traditionele gerechten. Veel producten komen vers van het land, u bent verzekerd van een heerlijk diner. Na alle bijzondere indrukken kunt u ook genieten van een drankje aan de bar.
  •  Bij uw overnachting zijn enkele activiteiten inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan het planten en oogsten van rijst, boogschieten, een wandeling naar het nabijgelegen dorp, vissen op Laotiaanse wijze en zoeken naar goud.

 

Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.