Hotels in Luang Prabang

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Luang Prabang. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Laos. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Luang Prabang? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Luang Prabang, Burasari Heritage

Een elegant, traditioneel koloniale villa in het centrum: Burasari is de perfecte plek om het magische Luang Prabang te ontdekken!

Luang Prabang, Kamu Lodge

Idyllisch gelegen midden in de natuur, aan de ene kant grenzend aan de machtige Mekongrivier, en aan de andere kant de rijstvelden.

Luang Prabang, Le Sen Boutique Hotel

Dit is zo’n hotel waar vrijwel alles aan klopt! Het prachtige Le Sen is kleinschalig, heeft stijlvolle kamers en een fijn zwembad.

Luang Prabang, Les 3 Nagas

Een charmant boutique hotel gelegen in het hart van Luang Prabang, net buiten de drukte van het centrum.

Luang Prabang, Lotus Villa

Dit door Australiërs gerunde hotelletje is erg leuk. Het hotel is helemaal in Laotiaanse stijl gebouwd en ligt in een rustig straatje, nabij het bruisende centrum.

Luang Prabang, Maison Souvannaphoum

Een luxueus en bijzonder fraai hotel, in het verleden de residentie van Prins Souvannaphoum. Dé plek om te ontspannen na een dag vol uitstapjes.

Luang Prabang, My Dream Boutique Resort

Idyllisch gelegen met een grote schitterende aangelegde tuin die grenst aan de Nam Khan rivier. My Dream Boutique Resort is kleinschalig en stijlvol ingericht.

Luang Prabang, Sala Prabang

Als een goede locatie voor u van belang is, dan is het Sala Prabang een goede keuze. Bovendien is dit hotel gevestigd in een mooi oud koloniaal gebouw.

Luang Prabang, Satri House

Een waar juweeltje! Satri House is een prachtig koloniaal gebouw en ligt vlakbij de oude stad van Luang Prabang.

Luang Prabang, Villa Maly

Geweldig mooi boutique hotel in art deco stijl. Bestaande uit 5 gebouwen die verdeeld zijn over de prachtige tuin. Het is echt chique te noemen.

Luang Prabang, Villa Santi Resort

Het Villa Santi resort was vroeger een Koninklijk Huis en is omgebouwd tot een sfeervol hotel. Het hotel is ingericht met moderne spullen en antieke elementen van de koninklijke familie...

Irene dijkstra
Irene Dijkstra
Laos vond ik echt een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Irene
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.