Hotels in Luang Prabang en Oost Laos

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Luang Prabang en Oost Laos. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Laos. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Luang Prabang en Oost Laos? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Luang Prabang, Burasari Heritage

Een elegante, charmante en koloniale villa in het historische deel van het stadje en is een goede plek om het historischeLuang Prabang te ontdekken! Je loopt zo overal naar toe.

Luang Prabang, Le Sen Boutique Hotel

Dit is zo’n hotel waar vrijwel alles aan klopt! Het prachtige Le Sen is kleinschalig, heeft stijlvolle kamers en een fijn zwembad.

Luang Prabang, Les 3 Nagas

Een charmant boutique-hotel gelegen in het hart van Luang Prabang, net buiten de drukte  die rond de avondmarkt heerst, maar zeker wel in het originele Franse deel.

Luang Prabang, Lotus Villa

Dit door Australiërs gerunde hotelletje is erg leuk. Het hotel is helemaal in Laotiaanse stijl gebouwd en ligt in een rustig straatje, nabij het bruisende centrum.

Luang Prabang, Maison Souvannaphoum

Een luxueus en bijzonder fraai hotel, in het verleden de residentie van Prins Souvannaphoum. Dé plek om te ontspannen na een dag vol uitstapjes.

Luang Prabang, My Dream Boutique Resort

Idyllisch gelegen met een grote schitterende aangelegde tuin die direct aan de Nam Khan-rivier ligt. My Dream Boutique Resort is kleinschalig en gewoon leuk.

Luang Prabang, Satri House

Een waar juweeltje! Satri House is een prachtig koloniaal gebouw en ligt vlakbij de oude stad van Luang Prabang.

Luang Prabang, Villa Maly

Mooi boutique hotel in art deco-stijl. Bestaande uit 5 gebouwen die verdeeld zijn over de prachtige tuin. Het is echt chique te noemen.

Pakbeng, Luang Say Lodge

Schitterend gelegen aan de oever van de Mekong rivier. Eenvoudige maar lieflijke houten huisjes met grote openslaande luiken die vanaf het zitje in de kamer uitzicht bieden op de Mekong...

Pakbeng, Pakbeng Lodge

Eén van de twee betere accommodaties in Pakbeng. De Pakbeng Lodge ligt prachtig aan de rivier. Het is een heel prettig hotel.

Phonsavan, Vansana Phonsavan

Het hotel ligt tegen een heuvel aan en biedt een mooi uitzicht over de omgeving. Alle kamers hebben een privé balkon met uitzicht op het dorp.

Laos-Kim-Pronk
Kim
Laos vond ik echt een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Kim
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.