Luang Prabang, Les 3 Nagas

Laos

Een charmant boutique hotel gelegen in het hart van Luang Prabang, net buiten de drukte die rond de avondmarkt heerst, maar zeker wel in het originele Franse deel. Door het gebruik van lokale materialen en bouwtechnieken heeft men het erfgoed kunnen bewaren. Dit kleinschalige hotel is helemaal in oud-Franse sfeer ingericht. Er is geen ruimte voor een zwembad, maar het is ook verboden door UNESCO, een zwembad past niet bij een werelderfgoed.

Locatie

.Gelegen aan de rand van het historische centrum van Luang Prabang, met de nachtmarkt op wandelafstand. Het hotel ligt ook aan één van de routes die monniken elke dag afleggen om offers te verzamelen. In de directe omgeving van het hotel zijn al vele winkels, restaurantjes en bars te vinden.

Accommodatie

Het hotel bestaat uit twee delen, de straat zit er tussen, en telt in totaal 15 kamers. Het "Kamboua house", gebouwd in 1903, heeft 8 kamers. De overige 7 kamers bevinden zich in het "Lamache house". Deze werd in 1898 gebouwd om de Koninklijke familie onder te brengen. De stijlvol gerenoveerde, comfortabele kamers zijn allemaal ingericht in Laotiaanse stijl. Geen kamer is hetzelfde. Alle kamers zijn uitgerust met een badkamer en een eigen veranda of terras. Vanzelfsprekend is er airconditioning en een ventilator aan het plafond, minibar, TV en klamboe.

 

Kamertypes:

  • Deluxe: ruime kamers met zitje. Er zijn kamers met twee eenpersoonsbedden en kamers met een tweepersoonsbed. Er kan een extra bed bijgeplaatst worden. Er zijn geen kamers met verbindende tussendeur.
  • Junior suite, nog ruimer! Verder met dezelfde voorzieningen.
  • Satri House suite: het meest luxe kamertype.

 

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Wifi
  • Geen zwembad

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën