Luang Prabang, Les 3 Nagas

Laos

Een charmant boutique-hotel gelegen in het hart van Luang Prabang, net buiten de drukte  die rond de avondmarkt heerst, maar zeker wel in het originele Franse deel. Door het gebruik van lokale materialen en bouwtechnieken heeft men het erfgoed kunnen bewaren. De Laotiaanse tradities vormen de inspiratie voor de inrichting van het hotel. Dit kleinschalige hotel, is helemaal in oud-Franse sfeer ingericht. Deze accommodatie ligt aan beide kanten van de straat, is in het geheel geen punt.

Locatie

Het hotel is even buiten het centrum gelegen, aan de route die monniken elke dag afleggen om offers te verzamelen. De winkels en restaurantjes liggen op loopafstand van het hotel.

Accommodatie

Het hotel bestaat uit twee delen, de straat zit er tussen. En telt in totaal 15 kamers. 

Het "Kamboua house", gebouwd in 1903, heeft 8 kamers. De overige 7 kamers bevinden zich in het "Lamache house". Deze werd in 1898 gebouwd om de Koninklijke familie onder te brengen. 

 

De stijlvol gerenoveerde, comfortabele kamers zijn allemaal ingericht in Laotiaanse stijl. Geen kamer is hetzelfde. Alle kamers zijn uitgerust met een mooie badkamer en een eigen veranda of terras. Vanzelfsprekend is er airco en een ventilator aan het plafond, minibar, telefoon, televisie en klamboe. In alle kamers kunt u gebruik maken van wifi.

 

Kamertypen:

  • - Deluxe rooms: deze zijn echt ruim, ook met een zitje. Absoluut heel heel mooi. Er zijn kamers met twee bedden en kamers met een tweepersoons bed. Er kan een extra bed bijgezet worden. Er zijn geen kamers met verbindende tussendeur.
  • Junior suite, nog ruimer! Verder met dezelfde voorzieningen.
  • Satri House suite: topperdeop.

 

 

Voorzieningen
  • 3 Nagas restaurant: hier worden verschillende Laotiaanse specialiteiten bereid met een Franse invloed. Het restaurant wordt geprezen om haar gerechten en heeft een stijlvolle inrichting. 
  • Voor een meer informele sfeer kunt u terecht in het Mango Tree restaurant, aan de overkant. Hier wordt het ontbijt geserveerd (en je kunt zelfs buiten op het terrasje zitten, wat heerlijk.
  • Er is geen zwembad (er is geen ruimte voor, maar het is ook verboden door UNESCO, een zwembad past niet bij een werelderfgoed).
  • U kunt ook genieten van een goed boek uit de bibliotheek van het hotel.

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën