Champasak, La Folie Lodge

Laos

La Folie Lodge, een prachtige locatie op een eiland in de Mekong. Het eiland lijkt wel een jungle en u verblijft er middenin, tussen al het natuurschoon. De logde heeft een prachtig privéstrand waar u kunt genieten van schitterende zonsondergangen. Het resort is zo gebouwd dat u op elke plek een adembenemend uitzicht heeft over de Mekong rivier. 

 

Locatie

De lodge is gelegen op een eiland tegenover het dorpje Champasak. Door middel van een boot en een minitractor bereikt u het resort. Don Deang is een fijn eiland met een vriendelijke bevolking aar het even heerlijk bijkomen is van uw reis. Het resort ligt aan een strand, alhoewel dit veelal door koeien en buffels wordt gebruikt. U kunt op elk moment van de dag gebruik maken van het bootje waarmee u naar het vasteland wordt gevaren.

Accommodatie

De lodge bestaat uit 12 bungalows met elk twee kamers. Ze liggen in een schitterende tropische tuin. Elke bungalowkamer is in lokale stijl ingericht en heeft een privé balkon met een adembenemend uitzicht over de Mekong en de heuvels van Wat Phou. De 24 kamers zijn gezellig ingericht en voorzien van airconditioning en een fijn terras met zitje. De lodge heeft ook fietsen staan waarmee u het eiland kunt rondfietsen.

Voorzieningen
  • Zwembad: geniet van het uitzicht of kom bij van alle indrukken van de bezienswaardigheden in de omgeving.
  • Restaurant: gelegen aan het zwembad in de buitenlucht, voorzien van een traditioneel houten dak. Zowel westerse als Aziatische maaltijden worden bereid. U kunt ook genieten van een heerlijke cocktail bij de bar.
  • Fietsen (gratis) om de omgeving te verkennen en kennis te maken met de lokale bevolking. U kunt eventueel ook per scooter of per tractor het eiland rond.
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën