Khong Island, Kongmany hotel

Laos

Een lieflijk Frans koloniaal huis met een adembenemend uitzicht op de Mekong rivier. Het hotel mengt Frans koloniale en traditioneel Laotiaanse stijlen. Dit was vroeger het vakantiehuis van de vroegere minister van buitenlandse zaken. De tuin om het hotel biedt rust en maakt de sfeer compleet.

Locatie

Het Kongmany hotel is gelegen in het centrum van het eiland, op loopafstand van de Mekong rivier. Khong Island is de grootste van de 4.000 eilanden in deze regio. Vanuit het hotel heeft u uitzicht op het vasteland, nu is dat nog een korte oversteek per ferry. In de toekomst zal er een brug komen. Het eiland leent zich goed voor een verkenning per fiets. 

Accommodatie

In het prachtige koloniale gebouw zijn een aantal simpele, maar nette kamers ingericht. Er is airconditioning en een ventilator aanwezig. Het hele hotel is van hout, zo ook de vloer. De kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Er zijn twee- en driepersoonskamers.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Massage mogelijkheden
  • Fietshuur regelt
  • Roomservice
  • Wasservice 

 

Het Kongmany hotel heeft niet veel eigen faciliteiten, maar werkt samen met het naastgelegen Senesothxeun hotel (dezelfde eigenaar). U kunt dan ook heerlijk eten bij 'de buren'. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.