Don Daeng, La Folie Lodge

Laos

La Folie Lodge is gelegen op Don Daeng eiland in het zuiden van Laos, tussen al het natuurschoon. De logde heeft een prachtig privéstrand waar u kunt genieten van schitterende zonsondergangen. Het resort is zo gebouwd dat u op elke plek een adembenemend uitzicht heeft over de Mekong rivier.

 

Locatie

De lodge is gelegen op één van de 4000 exotische eilanden in het zuiden van Laos: Don Daeng eiland. Met prachtige stranden en een vriendelijke bevolking, is dit de ideale omgeving om bij te komen van uw reis in Laos. La Folie Lodge is slechts 20 minuten met een bootje van het mooie Khmer tempelcomplex Wat Phou.

Accommodatie

De lodge bestaat uit 12 bungalows met elk twee kamers. Ze liggen in een schitterende tropische tuin. Elke bungalowkamer is in lokale stijl ingericht en heeft een privé balkon met een adembenemend uitzicht over de Mekong en de heuvels van Wat Phou. De 24 kamers zijn gezellig ingericht en voorzien van airconditioning, een kluisje, eigen ruime badkamer en een fijn terras met zitje.

Voorzieningen
  • Zwembad: geniet van het uitzicht of kom bij van alle indrukken van de bezienswaardigheden in de omgeving.
  • Restaurant: gelegen aan het zwembad in de buitenlucht, voorzien van een traditioneel houten dak. Zowel westerse als Aziatische maaltijden worden bereid. U kunt ook genieten van een heerlijke cocktail bij de bar.
  • Fietsen huren om de omgeving te verkennen en kennis te maken met de lokale bevolking.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.