Bolaven, Tad E-Tu resort

Laos

Het E-Tu Waterfall Resort ligt prachtig, middenin de natuur, vlakbij een mooie waterval. Het gebied heeft een mild klimaat, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen. De bungalows staan ​​op het terrein van een voormalige koffie- en theeplantage, ver van de bewoonde wereld. 

Locatie

Tad E-Tu resort ligt op 15 kilometer van het centrum van Paksong. Dit betekent dat u voor eten en drinken op het resort bent aangewezen. De prachtige flora en fauna en rust zijn de belangrijkste redenen om hier te verblijven. Het Bolaven Plateau ligt op zo'n 1100 meter hoogte, waardoor de aangenaam is.

Accommodatie

De bungalows zijn leuk, ruim en hebben een veranda met een prachtig uitzicht, waar u heerlijk kunt relaxen. Er zijn 2 kamertypes, de ene is iets groter dan de ander. De vrij sobere inrichting is verder gelijk. Faciliteiten: televisie, ventilator, koelkastje, zitje, bureau, badkamer met douche en toilet, gescheiden door een douchegordijn. Op de kamers is geen airconditioning aanwezig, het is overwegend koel op het Bolaven Plateau. 

Voorzieningen
  • Restaurant: hier worden eenvoudige maaltijden bereid. Dit is ook het enige restaurant in de wijde omtrek. 
  • Het Tad E-Tu Resort organiseert trekkings van 1, 2 en 4 uur.
  • Internet
  • Kluisjes bij de receptie
  • Wasservice
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.