Vientiane, Ansara

Laos

Ansara hotel is een boutique hotel, lieflijk en stijlvol. Het 'hoofdgebouw' is authentiek koloniaal. Alles is werkelijk prachtig en tot in detail afgewerkt, in Frans-Lao stijl. Je waant je in de oude tijd. Vooral ook, omdat het echt downtown is gelegen, midden tussen andere historische huizen.

Locatie

Midden in het centrum gelegen, in een zeer rustig zijstraatje met mooie bomen en oude koloniale huizen. Naast het hotel zit een goed en gezellig Laotiaans restaurant, waar u kennis kunt maken met de echte Laotiaanse plakrijst en de daarbij behorende groenten en vlees. De Mekong-rivier is op slechts 3 minuten lopen vanuit het hotel bereikbaar, evenals de avondmarkt en andere bezienswaardigheden.

Accommodatie

De kamers liggen achter het hoofdgebouw en zijn verdeeld over 2 bijgebouwen, deze zijn niet hoger dan 3 etages. In totaal zijn er 28 kamers, waaronder 4 suites.

 

De inrichting van elke kamer is hetzelfde en heel mooi gedaan. Uiteraard ontbreekt het niet aan de volgende faciliteiten: airconditioning, kluisje, tv, minibar, slippers, badjas, koffie- en theefaciliteiten. De kamers kijken allen uit over de mooie tuin met het zwembad.

 

Kamertypen:

  • Savvy kamer: ruime kamer, de badkamer is daarentegen wat klein. Sommige kamers hebben een douche, sommige een bad (met daarin de douche, met douchegordijn). Er zijn kamers met tweepersoons bedden en kamers met twee aparte bedden. Ook zijn er kamers met verbindende tussendeur (prettig voor gezinnen).

    Er is overigens één savvy-room met drie normale bedden, trio-room.

  • Suite: verschaft u een grote ruimte met een aparte zithoek met grote tv en cd faciliteiten.

    De badkamer is ruim. U slaapt in een tweepersoons kingsize bed. Een fles wijn krijgt u cadeau bij deze kamer. Geen verbindende tussendeur.

Voorzieningen
  • Restaurant en terras: hier zult u ontbijten en u kunt eventueel ’s middags en/ of ’s avonds een hapje en een drankje bestellen.
  • Zwembad
  • Kluisjes
  • Wifi
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën