terug naar overzicht

Bouwsteen Vat Phou cruise

In het kort over Vat Phou cruise

Prachtig, deze luxe bootreis door Zuid-Laos. Tijdens deze driedaagse cruise verblijft u op de teakhouten boot: de Vat Phou. Laat u tijdens het varen betoveren door de schoonheid van het paradijs van de “4000 eilanden”. U geniet vanaf het dek van de mooie, waterrijke omgeving. U maakt uitstapjes naar diverse eilanden en watervallen.  De KhonePapheng watervallen zijn zeer de moeite waard. Als u geluk heeft kunt u de zeldzame Irrawaddy-dolfijn spotten.

Aan cultuur ontbreekt het zeker niet. Het fantastische Khmer tempelcomplex Wat Phou is een van de hoogtepunten van deze tocht. Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan als u kennis maakt met de minderheden van Zuid-Laos zoals de LaoLoum. Deze cruise langs de schatten van Zuid-Laos is een onvergetelijke belevenis.

vat-phou (6)

Route

Dag 1     Vanaf Pakse naar Vat Phou rivierboot

Dag 2     Vat Phou rivierboot

Dag 3     Terug naar Pakse

vat-phou (10)

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Laos. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen.

 

Tips

  • Deze bouwsteen is goed te combineren met een bezoek aan het noorden van Laos.
  • U kunt doorreizen over land naar Cambodja.
  • Vanuit Thailand is het zuiden van Laos per trein of vliegtuig goed te bereiken.

Overige informatie

Accommodaties
Tijdens deze dagen slaapt u op de boot.

 

Vervoer

U deelt tijdens deze dagen de cruiseboot met andere deelnemers.De route van de boot wordt stroomopwaarts- en afwaarts gevaren. Het begin en einde van de cruise is altijd in Pakse. Ter plekke kan het zijn dat de route omgekeerd wordt gevaren dan wij u hebben bevestigd in de reisbescheiden; dit is afhankelijk van de lokale omstandigheden. Het programma is in beide richtingen hetzelfde.

Aantal deelnemers

Tijdens uw reis met de Vat Phoucruiseboot reist u met andere reizigers.

Verder zijn de reizen met Van Verre privé, met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat.

 

De vluchten naar Laos
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.