terug naar overzicht

Bouwsteen Varen naar Luang Prabang

In het kort over Varen naar Luang Prabang

Een cruise met een authentieke boot is dé manier van reizen door het prachtige landschap van Laos. U vaart over de beroemde Mekong rivier van de Thai-Laotiaanse grens naar Luang Prabang. U stopt onderweg bij kleine dorpjes die slechts af en toe door toeristen bezocht worden. U overnacht in een houten lodge aan de oever van de Mekong waar u kunt genieten van de zonsondergang. 

De Pak Ou grotten passeert u op weg naar Luang Prabang. Vele Boeddhabeeldjes zijn daar in de loop der tijd achtergelaten door passanten. Nog steeds groeit deze verzameling. Eenmaal in Luang Prabang kunt terugkijken op een geweldige belevenis tijdens deze reis door het pure Laos.

Laos1 (138)

Route

Dag 1     Thai/Laotiaanse grens - Pakbeng 

Dag 2     Aankomst in Luang Prabang

Laos1 (14)

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Laos. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen.

Laos1 (196)

Tips

  • Deze bouwsteen kunt u goed combineren met een van de bouwstenen in het noorden van Thailand.
  • Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw ontdekkingsreis door Laos voort te zetten. Het is de moeite waard om van Luang Prabang via Vang Vieng naar Vientiane te reizen.

Overige informatie

Accommodaties

U overnacht niet op de boot. De lodge in Pakbeng is inbegrepen. Zie ook tabje Hotels.

 

Vervoer

U deelt deze boot met andere reizigers.

Aantal deelnemers

De boot deelt u de reis met andere reizigers. Verder reist u bij Van Verre zoveel mogelijk met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat. Dan gaat het om een privé reis, geen groepsreis. Het is ook mogelijk om een privéboottocht te maken. Dit kunnen we voor u aanvragen.

 

De vluchten naar Laos
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.