Masai Mara National Reserve, Sentrim Mara Camp

Kenia

Omgeven door een natuurlijke vegetatie isSentri Sentrim Mara Camp schitterend gelegen. Op deze plek overheerst serene rust waardoor de enige waarneembare geluiden die uit de bush zijn. Met de Masai Mara en haar grootste wildleven aan uw voeten is dit een ideale plek om op safari te gaan.

Locatie

Sentrim Mara Camp heeft een mooie locatie in de Masai Mara op korte afstand van de Sekenani Gate. Midden in de natuur waar katachtige in groten getale aanwezig zijn en antiloopsoorten zoals topi’s, waterbokken, elanden en de kleine dikdik vrolijk rondspringen over de eindeloze vlaktes. Goed opletten dus want er is veel moois te zien. Liever het spektakel vanuit de lucht bekijken? Reserveer vooraf een onvergetelijke ballonvaart, u zult er geen spijt van krijgen.

Accommodatie

Sentrim Mara Camp is helemaal in harmonie met de omgeving gebouwd, hier voelt u zich absoluut een met de natuur. Het centrale deel is de ontmoetingsplek voordat u op safari gaat. Nog even een kopje koffie/thee en wat zoetigheid alvorens u de onverharde paden van de Mara betreed. Hier zijn ook het eetgedeelte en de bar. De parasols rondom het zwembad bieden genoeg schaduw tussen de safaritochten door. Laat u verwennen met een massage of relax in de jacuzzi. Het diner krijgt een perfect Afrikaans tintje wanneer Masai-danser plots uit het niets verschijnen en voor u komen optreden. Achter elke dans zit een interessant verhaal. Het kampvuur is zo een plek waar interessante (safari)verhalen gedeeld worden door gasten en gidsen. Lekker om hier na het diner nog even een afzakkertje te halen.

 

Kamertypen:

  • Safaritenten. Tussen de bomen hebben de 44 safaritenten een geweldige ligging. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De privéveranda biedt uitzicht op de omgeving en is een heerlijke plek om ’s ochtends te genieten van de vogelgeluiden, is dat even lekker wakker worden! Voor de allerbeste bushbeleving overnacht u tijdens de rondreis in een safaritent.
  • Deluxe. Er zijn 14 stenen deluxe kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op aanvraag kunt u in een deluxe kamer overnachten tegen meerkosten.
  • Familiehuizen. De 2 familiehuizen zijn uit steen opgetrokken en voorzien van een zitkamer, 2 slaap- en badkamers.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad en jacuzzi
  • Kleine spa
  • Masai dansoptreden
  • Souvenirswinkel
  • Safari-activiteiten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën