Masai Mara National Reserve, Porini Bush Camp

Kenia

Porini Bush Camp is een persoonlijk en authentiek mobile kamp met 8 ruime safaritenten.  Het is open in de periode juli tot en met oktober, de tijd van de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s tussen Tanzania en Kenia. De ligging in de privéconcessie Ol Kinyei, direct grenzend aan de beroemde Masai Mara, biedt veel voordelen. Tijdens safaritochten door het eigen grote gebied rijden er een zeer beperkt aantal voertuigen rond, dit komt uw safaribeleving absoluut ten goede. Dieren spotten is niet moeilijk in dit wildrijke gebied in een van Afrika’s allermooiste parken.

Locatie

Centraal in de Ol Kinyei Conservancy en onderdeel van het unieke Serengeti-Mara ecosysteem. De ongerepte wildernis en het adembenemende landschap maken deze plek bijzonder. Er zijn voldoende waterbronnen rondom het kamp dat voor grote aantrekkingskracht zorgt op het wildleven. Het mobile kamp Porini Bush Camp is alleen geopend tussen juli en oktober, zodat u op een uitstekende plek zit om de jaarlijkse migratie van dichtbij te volgen. Buiten de safaritochten zijn er ook interessante wandeltochten te maken met Masaigidsen.

Accommodatie

Ver weg van het massatoerisme, midden in de natuur en omringd door een groots wildleven, zo kunnen wij het seizoenkamp Porini Bush Camp het beste omschrijven. De tenten staan verspreid over het terrein en bieden voldoende privacy. Er is een aparte tent opgezet waar de maaltijden worden geserveerd. De chef-kok tovert dagelijks de lekkerste gerechten op tafel. Het absolute bushgevoel wordt nog eens benadrukt ’s avonds bij het kampvuur. De dierengeluiden zijn goed waarneembaar en de sterrenhemel is adembenemend. Natuurlijk is dit ook de plek om safari-ervaringen te delen met medegasten en te luisteren naar de interessante verhalen van de gidsen en kampmanager.

 

Kamertypen:

  • Safaritenten. Alle 8 safaritenten in het mobile kamp zijn voorzien van goede bedden. Er is een badkamer met een douche (bucketshower) en toilet. Voor uw tent is een zitgedeelte met fraai uitzicht op de natuur.
Voorzieningen
  • Geweldige ligging in de natuur
  • Eetgedeelte ondergebracht in safaritent
  • Kampvuur
  • Safari-activiteiten
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën