Nairobi, InterContinental Hotel

Kenia

Nairobi InterContinental Hotel is een groot hotel met ruim 300 kamers dat ligt op een prima locatie op korte afstand van het centrum. Er zijn veel faciliteiten aanwezig, zo is er een verwarmd buitenzwembad, enkele bars en restaurants.

Locatie

Nairobi  InterContinental Hotel heeft een uitstekende ligging dichtbij het centrum. Het is goed uitgangspunt om, indien de tijd het toelaat, de naast omgeving te verkennen. Het Nairobi National Park ligt op ongeveer een half uur rijden en kan de eerste kennismaking zijn met het rijke wildleven in Kenia. Een typische Afrikaanse lunch is in The Carnivore restaurant, voor de vleesliefhebber een paradijs.

Accommodatie

Het grote hotel beschikt over veel faciliteiten. Tongstrelende gerechten worden geserveerd in het awardwinning Indiaase restaurant Bhandini. Liever bij het zwembad eten? Boek dan een tafel in The Terrace restaurant. Voor een verse vruchtencocktail of iets sterkers zijn de koloniale Safaribar of de Makuti-buitenbar ideale plekken. Kenia heeft diverse koffieplantages, dus oordeel zelf over de smaak en bestel een lekker bakje koffie in The Plantation Café. ’s Avonds is er regelmatig live muziek, R&B of jazzoptredens. Laat u verwennen met massage- en schoonheidsbehandelingen in het wellnesscentre.

 

Kamertypen:

  • Standaard. De standaardkamers zijn goed ingericht en hebben een badkamer met douche en toilet. Airconditioning en televisie zijn aanwezig. Het uitzicht is op het zwembad, de stad of het Uhuru Park.
Voorzieningen
  • Restaurants
  • Bars
  • Verwarmd zwembad
  • Wellnesscentre
  • Gratis wifi
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.