Hotels in het midden van Kenia

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in het centrale deel van Kenia. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Kenia. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in het centrale deel Kenia? Onze landendeskundigen Kenia helpen u graag.

Aberdare National Park, The Ark

Voor een speciale nacht in de natuur reist u af naar The Ark. De (verlichte) waterdrinkplaats voor de lodge is de hoofdattractie, waar het dag en nacht een komen en gaan is van wild.

Masai Mara National Reserve, Mara Leisure Camp

Met slechts 22 luxe safaritenten is Mara Leisure Camp spectaculair aan de Talekrivier gelegen. Op de kruising van 4 rijke wildgebieden is de Big Five spotten hier niet moeilijk.

Masai Mara National Reserve, Sentrim Mara Camp

Omgeven door een natuurlijke vegetatie is Sentri Sentrim Mara Camp schitterend gelegen. Op deze plek overheerst serene rust waardoor de enige waarneembare geluiden die uit de bush zijn.

Nairobi, InterContinental Hotel

Nairobi InterContinental Hotel is een groot hotel met ruim 300 kamers dat ligt op een prima locatie op korte afstand van het centrum.

Nairobi, Sentrim Boulevard Hotel

Sentrim Boulevard Hotel is een prettig stadshotel in Nairobi met een internationaal karakter, een fijne plek om uw safarireis door Kenia te beginnen.

Namibië
Ingrid
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Ingrid
Martin33
Martin
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Martin