Masai Mara National Reserve, Dorobo Mobile Camp

Kenia

Leef net zoals de Masai, in deze accommodatie kan dat! In Dorobo Mobile Camp ervaart u het leven zoals dat van de Masai-stam. U overnacht in mobiele tenten midden op de savanne in Kenia. Om het leven en de cultuur zo dicht bij een traditionele stam te mogen beleven is een bijzondere ervaring.  

Locatie

Dit kamp bevindt zich echt in the middle of nowhere, in een privéconcessie van de Masai Mara! Hierdoor heeft u geen mobiel bereik en er zijn geen moderne faciliteiten. U komt helemaal tot uzelf en voelt zich een met de Masai.

Accommodatie

De jager-verzamelaars van het Masai-volk staan bekend als Dorobo. Geïnspireerd door de omzwervingen van het Dorobo-volk, biedt dit tentenkamp een unieke kans om deel te nemen aan wandelingen, waarbij u direct in contact komt met de natuur en het wild, op een afgelegen, niet-toeristische plek. Liever een keer de bush verkennen in een safarivoertuig? Dat is geen probleem.

 

Kamertypes:

U overnacht bij Dorobo Mobile Camp in een tent, beschikt over twee zachte matrassen. U deelt de en bucket shower en het buitentoilet. Een bucketshower is een emmer die opgehangen is en gevuld wordt met water. Als u aan een touwtje trekt, komt het water eruit. Een ideale oplossing als er geen stromend water is: een echte bush douche!

 

Het is lastig om deze accommodatie sterren toe te kennen. Er is geen luxe, de basisvoorzieningen zijn zelfs heel eenvoudig. Maar de ervaring en de locatie zijn geweldig  Dus comfort misschien 2,5 ster, maar daar krijgt u een onvergetelijke 5 sterren ervaring voor terug!

 

Het kamp is geopend van juni t/m maart.

Voorzieningen
  • Alle maaltijden zijn inbegrepen
  • Alle activiteiten, wandelingen met de Masai, zijn inbegrepen

 

Dit kamp beschikt niet over een zwembad.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën