Mombasa, Diani Beach, Indian Ocean Beach Club

Kenia

Hagelwitte stranden, verbazingwekkende zonsondergangen en een rustige ligging zijn de ingrediënten voor uw verblijf in dit hotel aan Diani Beach. Droom weg en laat uw gedachten wegdrijven op het ritme van de golven.

Locatie

Ca 35 kilometer ten zuiden van Mombasa vindt u Diani Beach. Een mooie plek om uw safari af te sluiten of bij te komen van de drukte van alledag.

Accommodatie

Omringd door oude baobabbomen en wuivende palmen voelt u de geschiedenis van dit hotel. De invloed van de Sultan van Zanzibar vindt u terug in verschillende antieke stukken die her en der verspreid staan. Kroonstuk is wellicht de kroonluchter in de ontvangstlobby; deze werd door Britse handelaren aan de Sultan geschonken.

 

Het hotel beschikt over 100 kamers die in rijke Swahili-stijl zijn ingericht. De kamers beschikken over een badkamer, airconditioning, televisie, kluisje, een balkon/terras en koffie- en theefaciliteiten.

 

Kies voor een tuinkamer, een kamer met zeezicht of laat u keus vallen op een strandkamer. De tuinkamers zijn gelegen in de goed onderhouden weelderige tuinen vol met inheemse bomen en struiken. Vanuit de zeezicht kamers heeft u een prachtig zicht op de blauwe wateren van de Indische Oceaan.  

 

De strandkamer maakt u verblijf echter wel heel bijzonder. De naam zegt het al, u stapt vanuit uw kamer zo het hagelwitte zandstrand op. Wat is er nu lekkerder dan op deze manier wakker te worden?

Voorzieningen

In The Spice Restaurant kunt u genieten van het ontbijt- en lunchbuffet en ’s avonds van een table-d’hote menu. Voor lichte maaltijden, snacks en een breed scala aan drankjes van een kopje koffie tot een klassieke cocktail en van sterke drank tot verse sappen kunt u plaatsnemen bij de bars. 

Aan u de keus: wilt u een achtergrondmuziekje bij The Sultan’s Bar of zoekt u het rustgevende geluid van de golven op, bij het Baobab-terras? Bij het Ocean Terrace, bij het zwembad, kunt u de gehele dag terecht voor een hapje en een drankje.   

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën