Bouwsteen Wandelen met de Masai

Een unieke reis die u nooit meer zult vergeten naar Masai Mara. Vertrek vanuit Nairobi met een vliegtuigje naar een mobiel tentenkamp. Ga hier op pad met de Masaai-stam en leer tijdens een wandeling zo hun gewoontes en cultuur kennen. Dit is een hele pure en bijzondere ervaring waar u zich helemaal onder dompelt in het leven van deze intrigerende stam.

Leef zoals de Masai-stam
Overnacht in safaritenten
Wandel door de ongerepte bush
Ingrid-Kenia-zebra
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Een reis door Kenia is een unieke ervaring, maak kennis met de tradities van de verschillende culturen, en ontdek de eeuwenoude stamgemeenschappen.
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Ik vind Kenia een geweldige bestemming vanwege de vele safarimogelijkheden, de rijke Maasai-cultuur, de kleurrijke onderwaterwereld en de zandstranden

Reis van dag tot dag: Wandelen met de Masai

Dag 1       Aankomst Masai Mara

Dag 2       Masai Mara

Dag 3       Masai Mara

Dag 4       Vertrek Nairobi

100% maat werk

Dag 1 Nairobi – Masai Mara

Masai-Mara-National-Park-Kenia-4a89a5b6-9b79c31f Evening-walking-Safari Walking-Safari-1

U wordt vroeg in de ochtend naar Wilson Airport gebracht. Hier stapt u in een klein vliegtuig naar Masai Mara. Een hartelijk begroeting door uw safarigids die u begeleidt naar het kamp gebracht. Met een beetje geluk spot u op weg naar uw verblijfplaats al een troep leeuwen. Na een smaakvolle lunch gaat u samen met uw Masai gids voor het eerst, te voet, de bush verkennen. Bij zonsondergang keert u terug voor het avondeten onder de sterrenhemel.

 

Overnachting in Dorobo Mobile Camp.

Inclusief vlucht, lunch en diner en safari-activiteiten

Dag 2 Masai Mara

In de vroege ochtenduren wordt u gewekt met koffie en thee. Dan is het tijd om te genieten van een nieuwe wandeling. Ontdek weer andere bijzondere plekjes in het park en ga op zoek naar dieren die u voorheen nog niet heeft gezien. Dit is uw kans om de Big Five te spotten. Uw safarigids volgt de sporen in het zand en brengt u zo dichter bij de dieren. De rest van de ochtend brengt u door in het kamp. In de namiddag staat u een wandelsafari te wachten. Wanneer u graag een keertje met een jeep het gebied verkend is dit uiteraard ook mogelijk. U keer terug naar uw kamp wanneer de zon onder gaat.

 

Overnachting in Dorobo Mobile Camp.

Inclusief ontbijt, lunch en diner en safari-activiteiten

Dag 3 Masai Mara

Basecamp-Maasai-Brand-2ca256d8_1_599486 Leeuw-Welp-Kenia-Afrika_2_599487 Walking-Safari-6

Vroeg in de ochtend staat u weer op om een dag wandelen tegemoet te gaan. Uw gids kent het gebied op zijn duimpje en samen met hem tuurt u de omgeving af om dieren te spotten. Te voet is niet alleen spannend maar ook de manier om de regio te verkennen en om de manier van leven van Masai beter te leren kennen. Na een dag wandelen komt u weer bij uw kamp om te genieten bij het kampvuur,  het diner en een goede nachtrust.

 

Overnachting in Dorobo Mobile Camp.

Inclusief ontbijt, lunch en diner en safari-activiteiten

Dag 4 Masai Mara – Nairobi

Na een ontbijt en een safaritocht in de vroege ochtend wordt u naar de dichtstbijzijnde landingsbaan gebracht. Vanaf hier vertrekt u met een klein vliegtuig terug naar Nairobi.

 

Inclusief ontbijt, vlucht

 

 

Toch nog niet genoeg gezien? Verleng uw rondreis door Kenia. Neem eens een kijkje bij ons bouwsteenoverzicht of neem contact op.

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën