Bouwsteen Safari Masai Mara en Lake Elementaita

Reis af naar het Masai Mara National Reserve. Hier gaat u op verschillende game drives om dicht bij wilde dieren te komen. Ook bezoekt u een traditioneel dorp van de Masaai stam. Hier komt u meer te weten over hun manier van leven en hun tradities. Bezoek het merengebied rondom Lake Elementaita en maak een boottocht.

Bezoek een Masai-dorp
Observeer wilde dieren op safari
Spot flamingo’s in het meer
Ingrid-Kenia-zebra
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Een reis door Kenia is een unieke ervaring, maak kennis met de tradities van de verschillende culturen, en ontdek de eeuwenoude stamgemeenschappen.
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Ik vind Kenia een geweldige bestemming vanwege de vele safarimogelijkheden, de rijke Maasai-cultuur, de kleurrijke onderwaterwereld en de zandstranden

Reis van dag tot dag: Safari Masai Mara en Lake Elementaita

Dag 1      Aankomst Masai Mara

Dag 2      Masai Mara

Dag 3      Lake Elementaita

Dag 4      Vertrek Lake Elementaita

100% maat werk

Dag 1 Nairobi – Masai Mara

Kenia-MasaiMara-Wildlife Kenia-Masai-Mara-Game-Drive Kenia-MasaiMara-Leopard

Uw safari-avontuur gaat beginnen, op weg naar Masai Mara Game Reserve. Vanaf de vruchtbare Keniaanse hooglanden daalt u af langs het Rift Escarpment. Aan de voet van de helling passeert u en charmante kapel. U reist langs het Longonot satellietstation en steekt de vallei over naar Narok, waar u verder reist over tarwe- en grasvelden. Wanneer u aankomt in de Masai Mara staat er een heerlijke lunch klaar daarna gaat u op uw eerste game drive, wat een spannende ervaring! Net voor zonsondergang keert u terug naar uw safarikamp dat schitterend in de natuur is gelegen.

 

Overnachting in Sentrim Mara Camp

Inclusief landrover met gids, lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 2 Masai Mara

Dat is lekker wakker worden met het uitzicht op de steppe, dit is Kenia op zijn puurst. Na het ontbijt is het tijd om samen met uw gids/chauffeur leeuwen, luipaarden, zebra’s, olifanten en ander wild op te sporen. Turend over de vlaktes is het een wirwar van dieren, hoe bijzonder. Na de lunch bezoekt u een Masai-dorp. Hier ontdekt u hoe deze stam leeft en hoe hun dagelijkse leven eruit ziet. Hierna gaat u voor een goede nachtrust terug naar het kamp.

 

U kunt er ook voor kiezen om de ochtendsafari te vervangen door ballonvaart, hoe gaaf is dat! Verken vanuit de lucht het reservaat en spot de dieren vanuit een ander perspectief.

 

Overnachting in Sentrim Mara Camp

Inclusief ontbijt, landrover met gids, lunch, diner en safari-activiteiten

Ballonvaart Masai Mara
Masai Mara

Ballonvaart Masai Mara

Een ballonvaart over de Masai Mara is een onvergetelijke belevenis. Laagvliegend over de vlaktes spot u met...

Dag 3 Masai Mara – Lake Nakuru – Lake Elementaita

Kenia-Flamingos Lake-Elementaita-Sentrim-Lake-Elementaita-5

Tijd om afscheid te nemen van de Masai Mara. U reist door de 'broodmand' van Kenia, waar hectares tarwe en gerst het landschap bedekken. Hierna rijdt u over de uitgestrekte vlaktes op de bodem van de Rift Valley. Na de rit komt u aan bij Lake Elementaita waar de lunch klaarstaat. In de middag rijdt u langs de oevers van Lake Nakuru. In dit nationale park leven onder andere neushoorns en luipaarden. Wanneer de zon ondergaat keert u terug naar uw verblijf aan Lake Elementaita. Vanuit de lodge kunt u verschillende vogelsoorten spotten, zoals pelikanen.

 

Overnachting in Sentrim Elementaita Lodge

Inclusief ontbijt, landrover met gids, lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 4 Lake Elementaita – Nairobi

Na het ontbijt stapt u aan boord voor een prachtige boottocht maken over Lake Naivasha. Hier bevindt u zich dichter dan ooit bij de flamingo’s en nijlpaarden. Na de spannende boottocht laat u de Rift Valley achter u en rijdt u door naar de eindbestemming Nairobi. Toch nog niet genoeg gezien? Verleng uw rondreis door Kenia. Neem eens een kijkje bij ons bouwsteenoverzicht of neem contact met ons op.

 

Inclusief ontbijt, boottocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën