terug naar het overzicht

Rondreis Veelzijdig Japan

Maatwerk, alles kan!
Linuccia1
Linuccia Bakker
Ik heb al meerdere reizen door Japan gemaakt, het land blijft mij fascineren! Nieuwsgierig naar Japan? Bel of mail mij.
Prijsindicatie: vanaf € 3450,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee
  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Veelzijdig Japan

Deze veelzijdige reis brengt u naar de bekende en onbekende plekken in Japan. U bezoekt uiteraard de steden Tokyo en Kyoto, maar u reist ook naar prachtige afgelegen plaatsen in de Japanse Alpen en op het eiland Shikoku. 

U ziet authentieke plaatsen, tempels en kastelen, maar ook moderne kunst op het eiland Naoshima. U reist met de trein, bus, ferry en met een huurauto. Geniet van de heerlijk bereide maaltijden in de traditionele hotels, maar ook van de streetfood in Osaka.

Route

Dag 1     Aankomst Tokyo

Dag 2     Tokyo

Dag 3     Tokyo

Dag 4     Matsumoto

Dag 5     Kamikochi

Dag 6     Shin-Hotaka

Dag 7     Shin-Hotaka

Dag 8     Takayama
                    

Dag 9     Kyoto

Dag 10   Kyoto

Dag 11   Kyoto

Dag 12   Kyoto

Dag 13   Naoshima

Dag 14   Naoshima

Dag 15   Takamatsu

Dag 16   Iyavallei

 

Dag 17   Iyavallei

Dag 18   Matsuyama

Dag 19   Matsuyama

Dag 20   Miyajima

Dag 21   Miyajima

Dag 22   Osaka

Dag 23   Vertrek Osaka

DSCN3609

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan uw wensen aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Ook in Japan zult u de Aziatische lampionnen terugvinden.

Tips

  • U kunt deze rondreis ook in omgekeerde volgorde maken
  • In plaats van met een huurauto is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer door Shikoku te reizen
  • Het is mogelijk om begeleiding van de treinstations naar de hotels en v.v. bij te boeken. Vraagt u ons om de mogelijkheden
  • Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deze rondreis te verkorten of te verlengen. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!
Japan-Miyajima-Vrouw_1_321610

Ontvangstservice

Onze lokale vertegenwoordiger zal u op de dag van aankomst verwelkomen en de reisdocumenten aan u overhandigen. De vertegenwoordiger zal toelichting geven over het reizen in Japan en eventuele instructies geven over het reizen met het openbaar vervoer. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen. Als u het prettig vindt kunnen we ook later in de reis een ontmoeting voor u inplannen.

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij waar mogelijk goede middenklasse hotels in westerse stijl geselecteerd. In de Kamikochi, Shin-Hotaka en Iya Onsen verblijft u in een ryokan (hotel in Japanse stijl), hier zijn geen andere mogelijkheden.

 

Vervoer

U reist voornamelijk met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Japan uitstekend geregeld. Bij aankomst hebben wij een transfer geselecteerd, zodat u na een lange reis op een comfortabele manier naar uw hotel reist. Ook de transfer naar de luchthaven aan het einde van de reis regelen wij voor u. Tevens boeken wij de trein- en bustickets. In veel gevallen is het goedkoper om een treinpas te kopen in plaats van losse treintickets. Wij bekijken altijd de beste en goedkoopste mogelijkheid voor u. Naast de JR Rail Pass zijn er vele andere treinpassen die wij kunnen reserveren.

Op het eiland Shikoku reist u met een huurauto. Het openbaar vervoer op Shikoku is beperkter dan op het hoofdeiland. Een huurauto is daarom een prettige manier van reizen. U komt gemakkelijk op afgelegen plekjes en u heeft de vrijheid om te bepalen waar en wanneer u wilt stoppen.

 

 

U reist op eigen gelegenheid van de treinstations naar de hotels en v.v. Meestal liggen de hotels op loopafstand van het treinstation, soms dient u nog een stukje te reizen met de metro of taxi. Bij de reisbescheiden ontvangt u van ons instructies en een routebeschrijving. In de grotere steden kunnen wij ook begeleiding voor u verzorgen; een vertegenwoordiger zal u dan helpen met het kopen van metrotickets en zal u begeleiden naar uw hotel of het treinstation. Vraagt u ons gerust om de mogelijkheden.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privé reis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.