terug naar het overzicht

Rondreis Steden en bergen

Maatwerk, alles kan!
Linuccia1
Linuccia Bakker
Ik heb al meerdere reizen door Japan gemaakt, het land blijft mij fascineren! Nieuwsgierig naar Japan? Bel of mail mij.
Prijsindicatie: vanaf € 1910,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee
  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Steden en bergen

Een afwisselende reis, waarbij u natuurlijk een bezoek brengt aan de hoofdstad Tokyo en de voormalige hoofdsteden Kyoto en Nara. Maar u reist ook door de prachtige Japanse Alpen, langs besneeuwde bergtoppen en leuke dorpen.

U maakt het lokale leven van dichtbij mee; zo slaapt u in een traditionele boerderij in het dorp Shirakawago en maakt u het tempelleven van dichtbij mee tijdens uw overnachting in een tempel op Mount Koya.

Route

Dag 1     Aankomst Tokyo

Dag 2     Tokyo

Dag 3     Tokyo

Dag 4     Matsumoto

Dag 5     Takayama

Dag 6     Takayama

Dag 7     Shirakawago

Dag 8     Kanazawa

Dag 9     Kanazawa
                    

Dag 10   Kyoto

Dag 11   Kyoto

Dag 12   Kyoto

Dag 13   Kyoto

Dag 14   Mount Koya

Dag 15   Mount Koya

Dag 16   Osaka

Dag 17   Vertrek Osaka

Een prachtige geisha in Kyoto, Japan

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan uw wensen aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

IMG_9137

Tips

  • U kunt deze rondreis ook in omgekeerde volgorde maken
  • Het is mogelijk om begeleiding van de treinstations naar de hotels en v.v. bij te boeken. Vraagt u ons om de mogelijkheden
  • Het verblijf in Shirakawago is simpel, als u dit liever niet wilt is het ook mogelijk om een dagtocht naar dit dorp te maken vanuit Takayama
  • Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deze rondreis te verkorten of te verlengen. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!
Welkom-service, dit woord vervangen door Ontvangstservice

Ontvangstservice

Onze lokale vertegenwoordiger zal u op de dag van aankomst verwelkomen en de reisdocumenten aan u overhandigen. De vertegenwoordiger zal toelichting geven over het reizen in Japan en eventuele instructies geven over het reizen met het openbaar vervoer. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen. Als u het prettig vindt kunnen we ook later in de reis een ontmoeting voor u inplannen.

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij waar mogelijk goede middenklasse hotels in westerse stijl geselecteerd. In Shirakawago verblijft u in een eenvoudige accommodatie in Japanse stijl, hier zijn geen andere mogelijkheden. Op Mount Koya verblijft u in een tempel, hier zijn zowel simpele als comfortabelere verblijfsmogelijkheden.

 

Vervoer

U reist voornamelijk met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Japan uitstekend geregeld. Bij aankomst hebben wij een transfer geselecteerd, zodat u na een lange reis op een comfortabele manier naar uw hotel reist. Ook de transfer naar de luchthaven aan het einde van de reis regelen wij voor u. Tevens boeken wij de treintickets. In veel gevallen is het goedkoper om een treinpas te kopen in plaats van losse treintickets. Wij bekijken altijd de beste en goedkoopste mogelijkheid voor u. Naast de JR Rail Pass zijn er vele andere treinpassen die wij kunnen reserveren.

 

 

U reist op eigen gelegenheid van de treinstations naar de hotels en v.v. Meestal liggen de hotels op loopafstand van het treinstation, soms dient u nog een stukje te reizen met de metro of taxi. Bij de reisbescheiden ontvangt u van ons instructies en een routebeschrijving. In de grotere steden kunnen wij ook begeleiding voor u verzorgen; een vertegenwoordiger zal u dan helpen met het kopen van metrotickets en zal u begeleiden naar uw hotel of het treinstation. Vraagt u ons gerust om de mogelijkheden.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privé reis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.