terug naar het overzicht

Rondreis Hoogtepunten Japan

Maatwerk, alles kan!
Linuccia1
Linuccia Bakker
Ik heb al meerdere reizen door Japan gemaakt, het land blijft mij fascineren! Nieuwsgierig naar Japan? Bel of mail mij.
Prijsindicatie: vanaf € 2340,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee
  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Hoogtepunten Japan

Japan heeft zoveel mooie plekken te bieden en tijdens deze reis bezoekt u de highlights van het land. Naast de bruisende steden Tokyo en Osaka bezoekt u ook een authentieke Kyoto. De heilige Mount Fuji natuurlijk niet ontbreken in de reis. U verblijft enkele dagen in een prachtig gebied, waar u mooie wandelingen kunt maken en kunt genieten van het uitzicht op Mount Fuji. 

U maakt het leven van de monniken op Mount Koya mee tijdens uw verblijf in een tempel en op het eiland Miyajima verblijft u in een traditionele ryokan. U slaat Hiroshima en Nagasaki niet over, waar u tijdens uw reis meer te weten komt over het indrukwekkende oorlogsverleden.

Route

Dag 1     Aankomst Tokyo

Dag 2     Tokyo

Dag 3     Tokyo

Dag 4     Tokyo

Dag 5     Hakone

Dag 6     Hakone

Dag 7     Kyoto

 


                    

Dag 8     Kyoto

Dag 9     Kyoto

Dag 10   Kyoto

Dag 11   Mount Koya

Dag 12   Osaka

Dag 13   Hiroshima

Dag 14   Miyajima

 

 

Dag 15   Miyajima

Dag 16   Nagasaki

Dag 17   Nagasaki

Dag 18   Fukuoka

Dag 19   Vertrek Fukuoka

 

Een geisha in traditionele klederdracht in Japan.

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan uw wensen aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Maatwerk

Tips

  • U kunt deze rondreis ook in omgekeerde volgorde maken.
  • Het is mogelijk om begeleiding van de treinstations naar de hotels en v.v. bij te boeken. Vraagt u ons om de mogelijkheden.
  • Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deze rondreis te verkorten of te verlengen. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!
Welkom-service, dit woord vervangen door Ontvangstservice

Ontvangstservice

Onze lokale vertegenwoordiger zal u op de dag van aankomst verwelkomen en de reisdocumenten aan u overhandigen. De vertegenwoordiger zal toelichting geven over het reizen in Japan en eventuele instructies geven over het reizen met het openbaar vervoer. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen. Als u het prettig vindt kunnen we ook later in de reis een ontmoeting voor u inplannen.

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij waar mogelijk goede middenklasse hotels in westerse stijl geselecteerd. In Hakone en op Miyajima verblijft u in een traditionele ryokan (hotel in Japanse stijl), hier zijn zowel simpele als comfortabelere verblijfsmogelijkheden.

 

Vervoer

U reist voornamelijk met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Japan uitstekend geregeld. Bij aankomst hebben wij een transfer geselecteerd, zodat u na een lange reis op een comfortabele manier naar uw hotel reist. Ook de transfer naar de luchthaven aan het einde van de reis regelen wij voor u. Tevens boeken wij de treintickets. In veel gevallen is het goedkoper om een treinpas te kopen in plaats van losse treintickets. Wij bekijken altijd de beste en goedkoopste mogelijkheid voor u. Naast de JR Rail Pass zijn er vele andere treinpassen die wij kunnen reserveren.

 

 

U reist op eigen gelegenheid van de treinstations naar de hotels en v.v. Meestal liggen de hotels op loopafstand van het treinstation, soms dient u nog een stukje te reizen met de metro of taxi. Bij de reisbescheiden ontvangt u van ons instructies en een routebeschrijving. In de grotere steden kunnen wij ook begeleiding voor u verzorgen; een vertegenwoordiger zal u dan helpen met het kopen van metrotickets en zal u begeleiden naar uw hotel of het treinstation. Vraagt u ons gerust om de mogelijkheden.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privé reis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.