Tokyo, Shiba Park en Shiba Park 151

Japan

Comfortabel hotel met ruime kamers, naar Japanse begrippen. Dit hotel is ook een aanrader voor gezinnen met kinderen, verschillende kamertypen zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Locatie

Vlakbij het Shiba-park en op loopafstand van Tokyo Tower, de rode variant van de Eiffeltoren. Het hotel ligt centraal tussen verschillende metrostations, zodat u gemakkelijk de stad kunt verkennen.

Accommodatie

Het hotels bestaat uit twee delen: Shiba Park (Annex) en Shiba Park 151 met in totaal 199 kamers. De kamers zijn sfeervol en modern. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, koelkast, waterkoker en een badkamer. Het hotel heeft een kussenmenu; u kunt zelf een kussen kiezen dat u het prettigst vindt. Alle kamers zijn niet roken-kamers.

 

Kamertypen in het Annex-gebouw:

 • Annex Standard Twin Room (21 m²): de kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden (110 cm x 195 cm). Er kan geen extra bed op de kamer worden bijgeplaatst (een babybedje voor een kindje jonger dan 1 jaar is wel mogelijk). De kamer is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar (zij dienen een bed met de ouders te delen).
 • Annex Standard Double Room (21 m²): deze kamers zijn gelijk aan de Annex Standard Twin Room, met als enige verschil dat de kamers een tweepersoonsbed (160 cm x 205 cm) hebben. De kamer is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar (zij dienen het bed met de ouders te delen, een extra bed is niet mogelijk). Er kan wel een babybedje worden bijgeplaatst voor een kindje jonger dan 1 jaar.
 • Annex Standard Triple Room (23 m²): kamer met 3 éénpersoonsbedden (98 cm x 195 cm). De kamers zijn geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar (zij dienen een bed te delen). Er kan geen extra bed of een babybedje worden bijgeplaatst op de kamer.
 • Annex Quad Room (33 m²): ideaal voor gezinnen met kinderen. De kamers zijn voorzien van 2 éénpersoonsbedden (90 cm x 206 cm) en er kunnen 2 extra bedden worden bijgeplaatst op de kamer. De kamers zijn geschikt voor 4 volwassen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar (zij dienen een bed met de ouders te delen). Er kan geen babybedje beschikbaar.
 • Annex Hollywood Twin Room (21 m²): deze kamers hebben een modernere uitstraling en de bedden zijn iets groter dan in de standaard kamers. De kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden (113 cm x 195 cm). Er kan geen extra bed op de kamer worden bijgeplaatst (een babybedje voor een kindje jonger dan 1 jaar is wel mogelijk). De kamer is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar (zij dienen een bed met de ouders te delen).
 • Annex Superior Twin Room: (31 m²): deze kamers zijn ruimer. Deze kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden (110 cm x 195 cm) en er kan daarnaast zowel een extra bed worden bijgeplaatst als een babybedje voor een kindje jonger dan 1 jaar. Maximaal mogen er 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar op de kamer verblijven (zij dienen een bed te delen).
 • Annex Stylish Superior Twin Room (31 m²): deze kamers zijn vrijwel gelijk aan de Annex Superior Twin Room, alleen de inrichting is stijlvoller. Deze kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden (122 cm x 195 cm) en er kan ook een extra bed en babybedje worden bijgeplaatst. De maximale bezetting is gelijk aan de Annex Superior Twin Room.
 • Annex Deluxe Twin Room (33 m²): ruime kamers, gelegen op de bovenste etage. Deze kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden (90 cm x 206 cm) en er kan ook een extra bed en babybedje worden bijgeplaatst. De maximale bezetting is gelijk aan de Annex Superior Twin Room.

 

Kamertypen in het 151-gebouw:

 • Comfort Twin Room (30 m²): ruime kamers met een sfeervolle inrichting met traditionele Japanse elementen. De kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden (120 cm x 205 cm). Er kan geen extra bed op de kamer worden bijgeplaatst (een babybedje voor een kindje jonger dan 1 jaar is wel mogelijk). De kamer is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar (zij dienen een bed met de ouders te delen).
 • Comfort Double Room (30 m²): deze kamers zijn gelijk aan de Comfort Twin Room, met als enige verschil dat de kamers een tweepersoonsbed (240 cm x 205 cm) hebben. De kamer is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar (zij dienen het bed met de ouders te delen, een extra bed is niet mogelijk). Er kan wel een babybedje worden bijgeplaatst voor een kindje jonger dan 1 jaar.
 • Comfort Triple Room (30 m²): ook deze kamers zijn gelijk aan de Comfort Twin Room, maar deze kamers beschikken over 3 bedden. 2 éénpersoonsbedden van 120 cm x 205 cm en 1 bed van 100 cm x 205 cm. De kamers zijn geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen jonger dan 7 jaar (zij dienen een bed te delen). Er kan geen extra bed of een babybedje worden bijgeplaatst op de kamer.
Voorzieningen
 • Wifi-internet
 • 3 restaurants
 • Bar
 • Wasserette (self service) en wasservice
 • Magnetron

 

 • Geldwisselautomaat
 • Activiteitenruimte, waar activiteiten zoals origami of kalligrafie worden georganiseerd
 • Family support, hierbij moet u denken aan babybedjes, veiligheidsrek voor aan het bed, buggy’s en zelf een bedje voor de pop van uw kindje!
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.