Hotels in Tokyo

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Tokyo. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Japan. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Tokyo? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Tokyo, Blossom Hibiya

Een strak en modern ingericht hotel gelegen in het centrum van Tokyo. Een goede uitvalsbasis voor uw bezoek aan deze wereldstad.

Tokyo, Ginza Capital

Een modern hotel op slechts 10 minuten lopen van de Tsukiji vismarkt.

Tokyo, Hotel Chinzanso

Op zoek naar rust in de bruisende stad Tokyo? Dan bent u bij Chinzanso aan het goede adres.

Tokyo, Hotel East 21

Comfortabel, modern hotel, gelegen op enkele minuten met de metro vanaf Tokyo Station.

Tokyo, Moxy Hotel Kinshicho

Een trendy boutique-hotel met comfortabele kamers. Zodra u het hotel inloopt, wordt u overspoelt door warmte en een huiselijke sfeer.

Tokyo, Niwa hotel

De kamers in dit sfeervolle hotel zijn gedecoreerd met Japanse elementen, maar zijn daarnaast ook modern en voorzien van alle gemakken. 

Tokyo, Park Hotel

Verblijf in het hart van Shiodome in een kamer die ingericht is door Japanse kunstenaars.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.