Tokyo, Gracery Shinjuku

Japan

Centraal gelegen hotel in het centrum van Shinjuku Tokyo. Het hotelterras heeft het symbool van Shinjuku, het hoofd van Godzilla. Als je in dit hotel verblijft kun je dit machtige hoofd van Godzilla van dichtbij bekijken.

Locatie

Hotel Gracery Shinjuku in Tokyo is op vijf minuten wandelen van de oostelijke uitgang van station JR Shinjuku gelegen. Het station Seibu Shinjuku bevindt zich op drie minuten lopen. De nationale tuin Shinjuku Gyoen ligt op vijftien minuten lopen, het gebouw Tokyo Metropolitan Government waar je een prachtig uitzicht hebt over Tokyo is zeven minuten met de taxi. De bekende Shibuya crossing is vijftien minuten met de taxi vanaf het hotel.

Accommodatie

Hotel Gracery Shinjuku beschikt over kamers die met natuurlijke kleuren zijn ingericht. Ze hebben een ingebouwde luchtreiniging, televisie en waterkoker. Elke kamer heeft een eigen privé badkamer voorzien van toiletartikelen, bad of douche en föhn. Bij dit hotel boeken wij voor twee personen twee aparte bedden. De tweepersoonsbedden in Gracery Shinjuku zijn 140 centimeter breed en twee aparte bedden zijn per bed 120 centimeter breed. In het reisvoorstel staat genoteerd wat voor kamer je krijgt.

De kamers die wij meestal boeken zijn de standaardkamers (18m2) en de superior kamers (20m2). Alle kamers zijn rookvrij. De meeste kamers zijn voor twee personen, maar dit hotel beschikt ook over kamers voor drie personen.

Voorzieningen
  • Wifi

  • Restaurant

  • Was en stomerij dienst

  • Airconditioning

 

Het hotel heeft geen zwembad of hot onsen

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën