Hotels in Osaka

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kyoto. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Japan. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kyoto? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Osaka, Sunroute Namba

Met een ligging middenin het het levendige centrum van Osaka is dit moderne en kleurrijke hotel een prima keuze voor het verblijf in Osaka.

Osaka, ANA Crown Plaza

Mooi, luxueus hotel gelegen in de wijk Dojima, een hippe en gezellige buurt in Osaka.

Osaska, Monterey Grasmere

Geniet van een prachtig uitzicht over Osaka tijdens een diner in één van de restaurants van hotel Monterey Grasmere.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.