Hotels in Kyoto

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kyoto. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Japan. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kyoto? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kyoto, Aranvert

Het hotel heeft een spa met prachtig uitzicht over Kyoto.

Kyoto, Ark Hotel

Middenklasse hotel met ruime kamers. Gelegen in een rustige wijk net buiten het centrum.

Kyoto, Gracery Kyoto

Hotel Gracery Kyoto is gelegen in het shoppingdistrict van Kyoto. Een prefecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de vele bezienswaardigheden.

Kyoto, Mitsui Garden Sanjo

 Sfeervol hotel met een mooie tuin en een perfecte ligging nabij het centrum van Kyoto.

Kyoto, The Thousand Hotel

The Thousand Hotel is een strak en modern ingericht hotel in het centrum van Kyoto. Het hotel heeft een uitstekende ligging, namelijk tegenover Kyoto Station.

Kyoto, Yoshi-Ima

Verblijf in een traditioneel Japanse herberg in Kyoto.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.