Kisovallei, Minshuku pension

Japan

De minshuku en ryokan in de Kisovallei zijn stuk voor stuk gevestigd in oude Japanse panden, waarvan een aantal ook nog aan de oude Nakasendo-postroute liggen. U verblijft in een pension, zogenaamde minshuku of ryokan.

Deze sfeervolle pensions zijn perfect om, geheel in Japanse stijl, bij te komen van de wandeling van Magome naar Tsumago. Tijdens uw verblijf wordt een traditioneel Japans ontbijt en diner geserveerd.

Locatie

Vooral het sfeervolle en authentieke dorpje Tsumago heeft een aantal mooie overnachtingsmogelijkheden. In deze plattelandsdorpjes zijn nauwelijks restaurants en u eet dan ook in uw accommodatie. Er zijn enkele toeristenwinkeltjes in Tsumago.

Accommodatie

Zoals in veel dorpjes op het platteland zijn ook deze pensions allemaal gebouwd in de traditionele Japanse stijl met tatamimatten. De accommodaties zijn gevestigd in monumentale panden; wat betekent dat er niet verbouwd mag worden en er dus ook geen eigen sanitaire faciliteiten bij de gastenkamers zijn. De baden en toiletten worden met andere gasten gedeeld.

Voorzieningen

Uiteraard wordt er een fantastisch diner en ontbijt voor u bereid, zodat u de volgende dag weer fris en uitgerust uw reis kunt vervolgen. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.