Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Kanazawa

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kanazawa. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Japan. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kanazawa? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kanazawa, Dormy Inn

Keurig hotel op loopafstand van het station van Kanazawa. Hier kunt u na een dag bezichtigen heerlijk, geheel in Japanse stijl, een welverdiend bad nemen!

Kanazawa, Sainoniwa

Hotel Sainoniwa ligt gelegen tussen 4 prachtig aangelegde Japanse Tuinen.

Kanazawa, Tokyu Hotel

Comfortabel hotel dat centraal is gelegen ten opzichte van de bezienswaardigheden van Kanazawa.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.