Excursie
Kwart dag

Een onvergetelijke ervaring waarbij u een training van sumoworstelaars meemaakt. Sumoworstelen is een traditionele Japanse sport, waarbij rituelen vanuit het shinto-geloof heel belangrijk zijn. Sumo is in Japan een populaire sport en gedurende het jaar worden verschillende toernooien gehouden.

Onder begeleiding van een gids bezoekt u één van de sumostallen in de wijk Ryogoku. De sumoworstelaars wonen en trainen gezamenlijk in de sumostal. In de stal gelden strenge regels en er wordt van u verwacht dat u zich tijdens het bezoek aan deze regels houdt. Dit houdt in dat u de training niet verstoort; u zit gedurende de training op de grond, u mag niet praten, niet eten en drinken en alleen foto’s maken zonder flits.

Deze excursie duurt 2 tot 2,5 uur en kan alleen geboekt worden in de maanden januari, februari, april t/m juni, augustus t/m oktober en december. Op zondagen is er geen bezoek mogelijk. De minimum leeftijd voor het boeken van deze excursie is 13 jaar. Deze excursie wordt uitgevoerd met andere reizigers.

Inbegrepen: Engelssprekende gids.

 

Overnachting in Tokyo.

Ontdek ook deze excursies
Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.