Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Ontmoet de gids bij het hotel en reis naar Otagi Nenbutsuji, een afgelegen boeddhistische tempel met één van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad: 1200 met mos bedekte stenen beelden verspreid over het tempelterrein. Deze unieke mix van religie en kunst vertelt een fascinerend verhaal in deze verborgen tempel.

 

Wandel vanaf hier over de kleine weggetjes, van de wijk Arashiyama. De gids vertelt het verhaal over een onmogelijke romance en je snuffelt onderweg in de winkeltjes naar souvenirs. Voordat je het centrum van Arashiyama nadert, stop je voor een matcha theepauze in de tuin van een traditioneel huis en wandel je door het beroemde Arashiyama bamboebos. Teveel mensen voor een selfie? Geen nood, want de gids wijst je op een geheim bamboebos plekje.

 

Na een prachtige wandeling door het bamboebos eindig je op de hoofdstraat van het centrum van Arashiyama. Hier wijst de gids je nog een aantal leuke plekjes in de omgeving en neemt daarna afscheid van jullie. Vanaf hier neem je een taxi of trein terug naar de stad.

 

Inclusief: Engelssprekende gids, entreekosten en openbaar vervoer tickets van het hotel naar Otagi Nenbutsuji

Halve dag