terug naar overzicht

Bouwsteen Landelijk Shikoku

  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Landelijk Shikoku

Shikoku is een rustig eiland met mooie natuur en een ruige kustlijn. U kunt Shikoku het beste met een huurauto verkennen. Maak een boottocht of ga raften in de Iyavallei. Of waag u op één van de oude hangbruggen.

U bezoek het originele kasteel in Kochi, verkent de tropische onderwaterwereld rondom Ashizuri Misaki en dwaalt door de sfeervolle straatjes van Uchiko. Uiteraard komt u onderweg verschillende tempels tegen die langs de pelgrimsroute liggen.

Route

Dag 1      Iyavallei

Dag 2      Iyavallei

Dag 3      Ashizuri Misaki

Dag 4      Ashizuri Misaki

Dag 5      Uchiko

Dag 6      Matsuyama

Beeld-met-kleurige-muts-Japan(14)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. De kan aan uw wensen worden aangepast. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Kasteel-van-Matsuyama(14)

Tips

  • U kunt Shikoku heel goed combineren met het eiland Kyushu, met de ferry vaart u hiernaartoe en u kunt de auto meenemen. Kijkt u dan eens bij de reis Natuur en hotsprings op Kyushu

  • Vanuit Takamatsu kunt u naar Naoshima varen, een leuke bestemming voor liefhebbers van moderne kunst.

  • De stad Matsuyama is zeker een bezoek waard, met een goed bewaard gebleven kasteel en één van de oudste hotsringresorts in Japan

Welkom-service, dit woord vervangen door Ontvangstservice

Ontvangstservice

Onze lokale vertegenwoordiger zal u op de dag van aankomst verwelkomen en de reisdocumenten aan u overhandigen. De vertegenwoordiger zal toelichting geven over het reizen in Japan en eventuele instructies geven over het reizen met het openbaar vervoer. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen. Als u het prettig vindt kunnen we ook later in de reis een ontmoeting voor u inplannen.

Overige informatie

Accommodaties

U verblijft in traditionele accommodaties in Japanse stijl. Deze kamers zijn voorzien van tatamimatten en u slaapt op futons op de grond. Tenzij anders vermeld deelt u de badkamers met andere gasten. Tijdens het verblijf wordt een uitgebreid Japans ontbijt en diner geserveerd.

 

Vervoer

U reist met een huurauto. In Japan wordt links gereden en een internationaal rijbewijs of vertaling van uw rijbewijs is verplicht. Wij regelen voor u de huurauto inclusief alle verzekeringen en een navigatiesysteem.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en indien mogelijk boeken we een rechtstreekse vlucht of een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.