terug naar overzicht

Bouwsteen Japanse Alpen

  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Japanse Alpen

Een ideale reis als u aan de drukte van de steden wilt ontsnappen. Deze reis voert langs de besneeuwde toppen van de Japanse Alpen van het oosten naar het westen van het hoofdeiland.

U ziet apen genieten van de warmwaterbronnen, het oudste kasteel van Japan, authentieke dorpen en de mooiste landschapstuin van het land.

Route

Dag 1     Shibu Onsen

Dag 2     Shibu Onsen

Dag 3     Matsumoto

Dag 4     Kisovallei

Dag 5     Takayama

Dag 6     Takayama

Dag 7     Shirakawago

Dag 8     Kanazawa

Dag 9     Kanazawa

Dag 10   Vertrek Kanazawa

Mount-Fuji-2

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan uw wensen aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Matsumoto Kraaienkasteel(6)

Tips

  • Combineer deze reis met een verblijf in de steden Tokyo en Kyoto
  • U kunt deze rondreis ook in omgekeerde volgorde maken
  • Het verblijf in Shirakawago is simpel, als u dit liever niet wilt is het ook mogelijk om een dagtocht naar dit dorp te maken vanuit Takayama
  • Het verblijf in de Kisovallei is simpel, als u dit liever niet wilt kunt u ook een dagtocht naar dit gebied maken vanuit Nagoya
Welkom-service, dit woord vervangen door Ontvangstservice

Ontvangstservice

Onze lokale vertegenwoordiger zal u op de dag van aankomst verwelkomen en de reisdocumenten aan u overhandigen. De vertegenwoordiger zal toelichting geven over het reizen in Japan en eventuele instructies geven over het reizen met het openbaar vervoer. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen. Als u het prettig vindt kunnen we ook later in de reis een ontmoeting voor u inplannen.

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij waar mogelijk goede middenklasse hotels in westerse stijl geselecteerd. In de Kisovallei en Shirakawago verblijft u in een eenvoudige accommodatie in Japanse stijl, hier zijn geen andere mogelijkheden. In Shibu Onsen verblijft u in een traditionele ryokan (hotel in Japanse stijl).

 

Vervoer

U reist voornamelijk met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Japan uitstekend geregeld. Bij aankomst hebben wij een transfer geselecteerd, zodat u na een lange reis op een comfortabele manier naar uw hotel reist. Ook de transfer naar de luchthaven aan het einde van de reis regelen wij voor u. Tevens boeken wij de treintickets. In veel gevallen is het goedkoper om een treinpas te kopen in plaats van losse treintickets. Wij bekijken altijd de beste en goedkoopste mogelijkheid voor u. Naast de JR Rail Pass zijn er vele andere treinpassen die wij kunnen reserveren.

U reist op eigen gelegenheid van de treinstations naar de hotels en v.v. Meestal liggen de hotels op loopafstand van het treinstation, soms dient u nog een stukje te reizen met de metro of taxi. Bij de reisbescheiden ontvangt u van ons instructies en een routebeschrijving. In de grotere steden kunnen wij ook begeleiding voor u verzorgen; een vertegenwoordiger zal u dan helpen met het kopen van metrotickets en zal u begeleiden naar uw hotel of het treinstation. Vraagt u ons gerust om de mogelijkheden.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.