terug naar het overzicht

Rondreis Zuid-Sulawesi, Torajaland en Bali

Een reis naar de boeiende cultuur in het zuiden van Sulawesi: Torajaland. Het klinkt misschien een beetje luguber, maar is zo interessant: de dodencultuur van dit gebied. Alles lijkt om ceremonies te draaien en u maakt grote kans om een ceremonie mee te maken. Maar ook heel andere activiteiten komen aan bod tijdens deze reis. Bij Bira kunt u snorkelen, bij Sengkang maakt u een tochtje over een langzaam dichtslibbend meer. De natuur in het zuiden van Sulawesi is ook schitterend. Vervolgens naar Bali. Daar hebben we een combinatie van mooie natuur bij het onbekende Jatiluwih en de gezellige drukte bij Ubud opgenomen. In Jatiluwih verblijft u bovendien in een geweldige accommodatie: in een compleet ingericht tent midden in de natuur. Aan het einde van de reis genieten op het strand van Seminyak op Bali.

Wat maakt deze reis bijzonder
Boeiende cultuur van Torajaland
Ceremonies
Onbekend Jatiluwih
Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Prijsindicatie: vanaf € 1125,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

Hotels tijdens Zuid-Sulawesi, Torajaland en Bali

De onderstaande hotels hebben wij opgenomen in uw reis, ook staan er suggesties in. Klik hieronder op de balkjes om de verschillende suggesties voor deze rondreis te bekijken. Staat het hotel van uw keuze er niet bij, laat het ons weten wij kunnen bijna alle hotels aanbieden. 

Comfort Prettig en sfeervol, voornamelijk 3* en 4* Luxe Luxe, veelal boutique, voornamelijk 4* en 5*

Bira, Bara Beach Hotel

Onze persoonlijke favoriet. Dit leuke hotel is heerlijk rustig gelegen. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Bira.

Sengkang, BBC hotel

Modern middenklasse hotel, gelegen in het centrum van Sengkang. Een prima overnachtingplaats op de weg van Bira of Makassar naar Torajaland.

Torajaland, Misiliana Hotel

Leuk hotel dat ruim is opgezet met rondom de kamers veel groen. Mooi zijn de traditionele Tongkonanhuizen die in de tuin staan.

Ubud, Ananda Cottages

Midden tussen de rijstvelden ligt dit mooie, kleinschalige hotel. U loopt dwars door de sawa’s naar uw kamer. De stijl van het complex is typisch Balinees.

Jatiluwih, Sang Giri

Dit is een ontzettend bijzondere maar zeer zeker mooie en comfortabele accommodatie. Slapen in een tent, dat is nog eens genieten!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.