Winnaar droomreis Bali
logo-linkedin

Winnaar droomreis Bali

Jorinde Indonesie 1-4-2014

“Wat een geweldige prijs, dit is echt een droomreis”! De heer en mevrouw Bouwens zijn de gelukkige winnaars van de Facebookactie, waarbij deelnemers door het maken van een ansichtkaart een droomreis naar Bali kon winnen. Uit de vele enthousiaste reacties hebben door middel van een trekking de heer en mevrouw Bouwens de reis gewonnen.

 

Uiteraard was er een feestelijke prijsoverhandiging op het kantoor van Van Verre in Monnickendam. Onder het genot van een stukje spekkoek kwamen de heer en mevrouw Bouwens helemaal in Balinese sferen en werd de droomreis naar Bali besproken met Irene Dijkstra, productmanager van Indonesië.

“Dank jullie wel Van Verre voor deze mooie reis, we zijn er heel blij mee”, aldus de heer en mevrouw Bouwens. Bekijk ook een filmpje van de prijsoverhandiging op YouTube: https://www.youtube.com/user/VanVerreReizen

 

 

           

De prijs

De hoofdprijs is een compleet verzorgde 15-daagse reis naar Bali voor twee personen. De vliegtickets zijn beschikbaar gesteld door KLM.  Kijk eens even wat voor een mooie reis naar Bali ze gewonnen hebben!

 

Wilt u ook graag deze droomreis naar Bali maken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.