Win een droomreis naar Bali
logo-linkedin

Win een droomreis naar Bali

Jorinde Indonesie 28-1-2014

Bali, wat een prachtig eiland! Lange zandstranden, schitterende rijstvelden en prachtige tempels zijn de ingrediënten van een reis op Bali. Doe mee met de winactie van Van Verre op Facebook en maak kans op een droomreis naar Bali.

 

Let op: deze actie is afgelopen!

Wilt u graag op reis naar Bali? Bekijk dan onze rondreizen Bali.

 

De badplaats Sanur in het zuiden van Bali is heel gezellig en heeft nog echt een Balinese sfeer. Op diverse plekken op het strand zijn restaurantjes die gerund worden door de lokale bevolking waar u voor weinig geld heerlijk kunt eten, echt een aanrader! Het kunstenaarsdorpje Ubud is ook heel leuk. In en rond Ubud wonen de beste dansers, musici, schilders en houtsnijders van Bali. Er is iedere dag wel ergens een tentoonstelling, tempelfestival of ceremonie. De omgeving van Ubud is ook prachtig! Heel leuk is om te gaan raften, maar u kunt ook gaan fietsen of wandelen. U kunt ook in Ubud een kookles volgen, heel leuk om de Indonesische keuken te leren kennen.

 

 

 

Het oosten van Bali is nog heel authentiek. Vanuit Candi Dasa kunt u leuke excursies maken  door dit ongerepte deel van Bali. Bezoek zeker het waterpaleis Tirtagangga, het weekendverblijf van een vroegere raja wat aangelegd is op de plaats van een heilige bron.

De Besakih tempel is ook zeer de moeite waard om te bezoeken. Het is het oudste, grootste en indrukwekkendste tempelcomplex op Bali. Als u naar Lovina in Noord-Bali reist, kunt u onderweg even in de plaats Penelokan. U heeft hier een adembenemend uitzicht op de vulkaan Gunung Batur en het Baturmeer. Dankzij de rustige zee en de ondiepe lagune kunt u bij Lovina heel goed duiken en snorkelen. Een hoogtepunt van uw reis op Bali is het spotten van dolfijnen tijdens een boottocht bij Lovina. Uw boot wordt soms omringd door wel honderden springende en spelende dolfijnen. In de omgeving kunt u ook prachtig wandelen of bijkomen in de hot springs in de schitterende natuur.

 

 

Reis vanaf Lovina naar het onbekende Blimbing. Onderweg reist u door een pittoresk gebied met groentetuinen. Stop ook zeker even bij het Bratanmeer, waar u de bijzondere Ulun Danu tempel kunt bezoeken. Het boetiekhotel in Blimbing is fantastisch, er zijn slechts enkele bungalows. Geniet van het heerlijke zwembad of geniet van een massage in de spa. De omgeving van Blimbing is ook prachtig en er komen nog nauwelijks toeristen. Wandel langs de mooiste rijstterrassen van Bali en lieflijke dorpjes met de vriendelijke bevolking. Om van alle indrukken van de reis te bekomen, kunt u tot rust komen op een van de mooie stranden van Legian, Tuban of Seminyak.

 

Deze actie is afgelopen, ga naar de facebook pagina van Van Verre om op de hoogte te blijven van nieuwe acties!

 

De prijs

De hoofdprijs is een compleet verzorgde 15-daagse reis naar Bali voor twee personen. 

In de reis zijn de volgende onderdelen inbegrepen:

-          Twee overnachtingen in de badplaats Sanur

-          Twee overnachtingen in het kunstenaarsdorpje Ubud

-          Twee overnachtingen in Candi Dasa

-          Twee overnachtingen in Lovina

-          Overnachting in Blimbing

-          Drie overnachtingen in Legian, Tuban of Seminyak

 

U overnacht in een 3 - of 4* hotel inclusief ontbijt.

 

Viegtickets met KLM zijn bij de reis inbegrepen. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.