Boten op strand bij Sanur
logo-linkedin

Reisverslag van mevrouw Verhoeven

Redactie Indonesie 15-5-2008

 

Beste Irene,

 

Wij zijn weer thuis van een fantastische Bali-reis. We hebben ontzettend genoten en het is inderdaad een overgetelijke belevenis geweest.

De reis met Cathay Pacific was uitstekend. We zijn goed verzorgd onderweg en alles verliep volgens schema. De eerste week hebben we doorgebracht in oost Bali in een door ons gehuurde villa. Dit was een geweldige week.

 

Hierna zijn we naar Lovina gegaan en hebben gelogeerd in het Aditya hotel, dat ik van je doorgekregen had. Het was een prima hotel aan zee, met een lekker zwembad. De kamers waren goed verzorgd. Het sanitair iets minder, maar zeker niet onder de maat. De bediening was vriendelijk en servicegericht. Hierna zijn we doorgereisd naar Ubud, waar we 2 nachten zijn gebleven en daarna zijn we naar Sattiva Cottages gegaan in Sanur.

 

Sanur was een fijne plek om de vakantie af te ronden. Lekker relaxen op het strand en bij het zwembad. Sattiva was erg goed. We hadden een grote ruime kamer met balkon en hier was het sanitair uitstekend. Maartje, onze dochter, kon prima 1 nachtje bij ons op de kamer. Het personeel hier was erg vriendelijk en hartelijk, de wasservice perfekt, de maaltijden goed en lekker. Op oudejaarsavond hebben we gegeten in het hotel die hiervoor iets speciaals hadden georganiseerd. Gezamenlijk eten, optreden van Balinese dansers en een Balinese zangeres met begeleiding die een feestlijke stemming wist te brengen. We zijn dansend het nieuwe jaar ingegaan. Het personeel van Sattiva heeft zich enorm ingezet deze avond. We denken hier met plezier aan terug. De terugreis is ook perfekt volgens schema verlopen.

Het rapportcijfer voor deze reis is zeker een 9.

 

Van Verre was voor mij onbekend, totdat ik jou sprak, ergens in het voorjaar. Het is zeker door jou persoonlijke en vriendelijke benadering geweest, dat ik voor Van Verre gekozen heb. De voorbereiding van deze reis was door jouw informatie, uitleg en tips, perfekt. We zijn met een gerust hart op stap gegaan. De informatie die ik op papier van je ontvangen had, heb ik meegenomen, zodat we ter plekke nog eens iets kon nalezen. De hotelsuggesties kwamen ook goed van pas. Ik zou jou persoonlijk wel een 10 willen geven voor je hartelijke service en altijd vlotte reactie op mijn vragen via de mail. Het contact per mail is trouwens ook erg handig. natuurlijk is telefonisch contact ook belangrijk, zeker in het begin, waardoor het contact persoonlijk wordt, maar voor de vele kleine vragen etc. heb ik graag gebruik gemaakt van de mail. Omdat ik dit 's avonds of in het weekend rustig kon doen. Zeker als je werkt is dit handig. Ik wil je alvast hartelijk bedanken voor je begeleiding, ook namens mijn man en dochter. Zij zijn namelijk ook erg enthousiast over de reis en hebben net zoals ik ontzettend genoten. Onze dochter is weer voor 4 maanden naar Australië, maar het was heerlijk om haar weer 2 weken bij ons te hebben. Ik ga je deze week nog even proberen te bellen om het persoonlijk af te ronden.

 

Hartelijk groet,

Hetty Verhoeven