Boot op strand van Gili Trawagan
logo-linkedin

Reisverslag van de heer Schipper

Redactie Indonesie 10-5-2008

Geachte mevrouw Nijman,

 

We zijn alweer een tijdje weer terug in Nederland, maar ik wil toch graag reageren op uw brief met daarin het verzoek even iets van ons te laten horen. Wij, van Party Schipper met reisdoel Maleisië en Indonesië (Java, Bali, Gili Trawangan) hebben de mooiste vakantie van ons leven mogen beleven. Ik wil u namens ons gezin heel erg bedanken voor de prachtige reis, die wij ik samen met u heb uitgestippeld. Ik hecht er waarde aan om Van Verre Reizen een enorme pluim toe te wuiven: als commercieel bedrijf bent u in staat gebleken uw liefde voor uw werk en de landen waarop u zich richt op een bijzonder professionele en plezierige wjize op ons over te brengen. Tijdens ons verblijf op Margo Utomo hebben wij Irene D. (haar achternaam stond niet op het welkomstbord aangegeven, excuses daarvoor) ontmoet. Als al u medewerk(st)ers zoveel liefde voor hun specifieke land hebben (waarvan ik overigens overtuigd ben), staat dat garant voor een uitstekend advies. Wij kunnen daar zeker over meepraten.

 

Alles op onze reis was tot in de kleinste puntjes geregeld. De reis was zoals u deze had beschreven in onze informatiemap. We hebben getracht alles te doen, wat u heeft geadviseerd. Omdat je met (kleine) kinderen reist, moet je af en toe een keuze maken, maar ik kan wel stellen dat we 95% van de adviezen hebben opgevolgd. Uw inschatting met betrekking tot datgene wat onze kinderen vermoedelijk leuk zouden vinden is een perfecte inschatting geweest.

 

Het enige wat niet geheel vlekkeloos verliep, was onze aankomst op Gili Trawangan, omdat daar bleek dat wij niet in het geplande hotel konden verblijven. Ondanks het feit dat het op een zondagmorgen (Nederlandse tijd) was, heb ik u op uw GSM kunnen bereiken en heeft u uiteindelijk ervoor kunnen zorgdragen dat uw agent op Lombok datgene deed wat hij in eerste instantie had moeten doen. Ik ben u hiervoor erg dankbaar: u doet wat u belooft en dat is in deze tijd heel bijzonder. Het geeft tevens aan op welke wijze u zich betrokken voelt bij uw klanten. Chapeau!!!!

 

Kortom: wij willen Van Verre Reizen voor een onvergetelijke reis en voor de hartelijkheid van de medewerkers. Wij zullen, indien wij opnieuw Indonesië, Maleisië of Thailand willen bezoeken, deze reis zeker weer bij jullie gaan boeken. Daarnaast zullen wij iedereen in onze familie- en kennissenkring Van Verre van harte aanbevelen. Mocht u potentiële klanten binnenkrijgen die twijfels hebben over het reizen met kinderen in Maleisië en/of Indonesië en die daarover met anderen dan medewerkers van Van Verre willen communiceren, dan mag u die naar ons doorverwijzen. Wij weten dat er vele gezinnen zijn die twijfels hebben en wij zouden het zonde vinden als zij door die twijfels een hele mooie reis mislopen.

  

Met vriendelijke groet,

 

Jos Schipper

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.