Reis van uitersten
logo-linkedin

Reis van uitersten

Redactie Indonesie 9-11-2012

Afgelopen oktober ben ik met een vriendin 6 dagen naar Sumatra gereisd. Tijdens het boeken heb ik bij Van Verre aangegeven wat ik graag wilde zien en een week later volgde het eerste reisvoorstel. Hier zijn continu aanpassingen in gemaakt als bleek dat iets niet helemaal in het schema paste. Van Verre dacht erg met ons mee en gaf duidelijk aan wat wel en wat niet haalbaar was.

 

We zijn eerst naar de jungle van Tangkahan gegaan. Hier hebben we in een Jungle Lodge geslapen, verre van luxe, maar een super plek om te overnachten! Vervolgens naar Berastagi, dit was een heerlijk hotel, rustig gelegen en vriendelijk personeel. Tot slot naar het Tobmeer en genoten van de prachtige uitgezichten. De hotels waren goed geregeld en de chauffeur en de auto ook. De chauffeur stond ons op te wachten bij de luchthaven van Medan.

 

Als je met een gerust hart op reis wil, maar geen grote groepsreis, dan beveel ik zeker de reis mogelijkheden van Van Verre aan. Ze luisteren naar je wensen en gaan hiermee met ervaren personeel mee aan de slag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.